YESTERDAY

wanhat

Eilinen oli kyllä yks parhaimmista päivistä mun elämässä tähän asti, kun kauan ootetut Wanhat koitti. Mun päivä oli todella onnistunut ja koko päivän oli ihan huikea fiilis vaikka päivä sattuikin olemaan perjantai 13. Kiinnostaisko teitä postaus mun päivästä?
PS. Mun mekko on nyt myytävänä! Mekko on Juhlapuku Bellasta ja se on tehty mittatilauksena, mutta oon itse kokoa 36 ja noin 165cm pitkä. Jos kiinnostuit ota yhteyttä shinebright-janina@hotmail.fi 

2 thoughts on “YESTERDAY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s