ST. MORIZ SELF TANNING MOUSSE

jjj

Heissan! Sain Tanstore.fi:ltä testiin St. Morizin Instant Self Tanning Moussen sävyssä medium ja levityskintaan. Sana itseruskettava aiheutti mulle melkein kylmiä väreitä, kun mun mieleeni muistui yksi luistelukausi jolloin käytettiin joukkuelaisten kanssa Doven sävyttävää voidetta ja se lopputulos oli aina ihan läikikäs ja kiljuvan oranssi. Naurattaa jälkeenpäin onneksi…
Näiden ”traumojen” takia boikotoin kaikennäköisiä itseruskettavia pitkän aikaa kunnes viime viikolla näin, että ostin ihan älyttömän hyvän itseruskettavan ja siitä tuli tosi tasainen rusketus. Sitten sainkin testiin tämän St. Morizin tuotteen. Lähdin innolla testaamaan sitä, koska luin siitä tosi paljon positiivista palautetta muista blogeista. 
IMG_7133

Sitten siihen mun omaan kokemukseen! Tuote oli todella helppo levittää tolla levityskintaalla ja sillä sai tosi tasaista jälkeä jopa kämmenselälle. Oli myös tosi hyvä, että lopputulos näkyi heti iholla joten niitä läikkiä ei päässyt syntymään. Yön aikana väri tummui vielä hieman, mutta se oli silti ruskea eikä oranssi. Ensimmäisen pesun jälkeen väri haaleni hieman, mutta tykkäsin silti siitä väristä. Ylläolevassa kuvassa oon käynyt kaksi kertaa suihkussa, mutta väri on silti pysynyt hyvin. 

Tosi moni mun kaveri sanoi, että tää on tosi luonnollisen värinen ja pari kaveria innostui jopa tilaamaan tätä! Eli suosittelen tätä kyllä lämpimästi jos etsitte hyvää ja halpaa itseruskettavaa! Yksi pullo maksaa Tanstorella 8,50€ ja levityskinnas maksaa 4,99€.
Tuotteen plussat ja miinukset:
PLUSSAT:
– Helppo levittää.
– Mieto tuoksu eli ei sitä pistävää itseruskettavan hajua.
– Luonnollinen lopputulos.
– Hyvä hinta-laatusuhde!
– Kintaalla saa todella hyvin levitettyä.
MIINUKSET:
– Kinnas vuosi hieman sormipäiden kohdalta.
Muuta huonoa sanottavaa en keksi. Tuotteen riittoisuudesta en osaa sanoa vielä mitään, mutta voin kertoa tuotteen loputtua, että kauan se kesti. Mitä mieltä te olette itseruskettavista vai suositteko solariumia? – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s