YANKEE CANDLE SISUSTUSKUVAKILPAILU

yankee

Pääsin mukaan tosi kivaan yhteistyöhön Sisustuskauppa.com:in kanssa! Sain valita pari mieluista Yankee Candle-merkkistä tuotetta itselleni ja tarkoituksena oli ottaa sisustuskuva kuvakilpailuun, jossa olisi joku kyseisistä tuotteista.
Tänään kisasivusto avattiin ja sinne pääset klikkaamalla TÄTÄ. Jos pidät kuvastani niin äänestä sitä ja saat samantien alennuskoodin Sisustuskaupan nettikauppaan ja kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 100€ lahjakortti kyseiseen nettikauppaan! Kisa loppuu helmikuun loppupuolella eli äänestysaikaa on rutkasti ja tulen muistuttelemaan asiasta blogin puolella!  – J 

2 thoughts on “YANKEE CANDLE SISUSTUSKUVAKILPAILU

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s