MY FAVOURITE MAKE-UP PRODUCTS

IMG_7010

1. Montakohan kertaa tää on ollut näissä mun lempparimeikkipostauksissa? Lumenen CC-voide on vaan niin hyvä! Peittää just sopivasti ja sillä saa hyvän pohjan aikaseks. Oon alkanut kuitenkin hieman kyllästymään tohon tai haluaisin kovasti kokeilla muitakin meikkivoiteita ja löytää vielä täydellisemmän meikkivoiteen… 2. MAC:in Pro Longwear Concealer – best thing ever! Peittää täydellisesti ja pysyy koko päivän hyvänä eikä ala kiiltämään.

IMG_7018
3. BeautyBlender (hieman likainen semmoinen), joka on nyt vihdoin rantautunut tänne Suomeen eli ei tarvi enää tilata eBaysta. Oottelen vieläkin niitä mun RealTechniquesin siveltimiä ja haluisin nähdä onko niistä yksikään yhtä hyvä kuin BB. 4. Paras naamanpuhdistusaine! Vichyn Normaderm-sarjan geeliputsari. Tarvii vaan kaksi painallusta ja se riittää koko naaman puhdistukseen.IMG_7023

5. Benefitin HOOLA-bronzer. Tää toimii loistavasti varjostuksissa, luomivärinä tai ihan vaan aurinkopuuterina tuomaan väriä kasvoille. Ostin tän heinäkuun lopussa ja tähän ilmesty pari päivää sitten semmonen ”reikä” tohon keskelle eli toi on kestänyt jo melkeen 6 kuukautta! 6. MAC:in huulipuna sävyssä Creme Cup. Ostin ton huulipunan wanhojen tansseja varten ja ostin sen juurikin sen takia, että se on aika nudehko sävy, mutta siinä on sopivasti pinkkiä. Puna ei myöskään ole matta vaan hieman hohtava. 

IMG_7024

7. Sitten on vuorossa taas MAC:in tuote eli MAC Studio Fix-meikkivoide. Tää meikkivoide oli vähän hintavampi ja siihen piti vielä ostaa erikseen tuo pumppu. Eka säikähdin ja petyin suuresti, että tää sävy oli ihan superkeltainen, mutta ajan kanssa totuin siihen ja huomasin pitäväni sävystä jopa enemmän kuin CC-voiteen sävystä. Useimmiten tuntuu, että meikkivoiteet ovat enimmäkseen punapohjaisia. Joka päiväiseen käyttöön tuote ei kuitenkaan sovi, koska se on todella paksua joten se siis ainakin mulla aiheuttaa muutamia finnejä. 8. Last but not least… MAC:in mattahuulipuna sävyssä Please Me. Rakastan mattahuulipunia ja tää sävy on ihan täydellinen! 
Onko teillä samoja lemppareita kuin mulla? Mitkä on teidän lempparimeikit? – J

4 thoughts on “MY FAVOURITE MAKE-UP PRODUCTS

  1. Löyty kyllä muutama sama suosikki: pro long wear ja bb-sieni! ❤ Tuota Benefitin bronzeria oon kyllä himotellut, on varppina hintansa arvonen! Mistä sää tuon ostit? 😊

    Tykkää

  2. Noi kaks on kyllä niin hyviä! <3Ja Hoola on kyllä joka pennin arvonen! Maailman paras aurinkopuuteri. Ostin Lontoosta Boots (?) nimisestä kaupasta, mutta oon kuullut, että Hoolaa saisi tilattua lookfantastic.com-sivustolta! Kannattaa käydä kurkkaamassa 😉

    Tykkää

  3. Suosittelen meikkivoiteeksi lumenen blur meikkivoidetta!! Se on peittävämpi ja pysyy paremmin kasvoilla koko päivän eikä ala kiiltämään paljoa 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s