NEW IN FROM M.A.C COSMETICS

IMG_6995

Ah! Kävin eilen M.A.C:in pisteellä mielessäni pari tuotetta, jotka haluaisin kotiuttaa meikkikokoelmaani. Halusin highlighterin ja jonkun kivan huulipunan, joka muistuttaisi Kylie Jennerin huulipunasävyä. Ennen kun menin tutkailemaan tuotteita olinkin saanut selville, että Kylie Jenner käyttää M.A.C:in huultenrajauskynää sävyssä Soar ja päätin, että ostan sen. Kesti hetken, että löysin kyseisen tuotteen, mutta löydettyäni kävin testaamassa sitä ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! 
Highlighterin halusin alunperin sävyssä Soft and Gentle, mutta se oli valitettavasti loppuunmyyty niin myyjä suositteli mulle Lightscapade-sävyä, koska ihoni on melko vaalea ja Soft and Gentle on lämpimämpi sävyinen ja sopii paremmin päivettynelle iholle. Ehkä sitten kesäksi käyn ostamassa sen ns. ”kesäsävyksi”. 
IMG_7000
Ostin siis highlighterin hintaan 30€ ja huultenrajauskynä 15€. M.A.C:in hintalaatu-suhde on kyllä kohdillaan ja tykkään heidän tuotteistaan niin paljon ja voin suositella niitä kaikille.
Hassua, että vuosi sitten en tiennyt melkeen mitään esimerkiksi M.A.C-tuotemerkistä, highlighterista, varjostuksesta jne. mutta joululomalla eksyin Lauren Curtisin Youtube-kanavalle ja siitä lähtien olen seurannut kymmeniä eri kauneusvloggaajia. Musta on ihanaa oppia uutta ja erityisesti harjotella meikkaamista.
Oon myös vallanut meidän entisen työhuoneen, joka rempattiin äidin kanssa meikkaushuoneeksi. Kävin IKEA:ssa toissapäivänä ostamassa vähän sivellinpurkkeja ja meikeille erilaisia säilytyslokeroita. Kiinnostaisiko teitä meikkihuoneen esittelypostaus? – J 

4 thoughts on “NEW IN FROM M.A.C COSMETICS

  1. Löysin tänne sun blogiin tuolta Saijan blogista ja tykästyin kyllä heti! 😊 Macin meikit on niin ihania ja todella laadukkaita, niitä vois aina vaan hamstrata lisää ja lisää. 😃 Muistaakseni muuten tuo Lighscapde on ansainnut itselleen aikamoisen kulttimaineen, että varppina ihan hyvä valinta. 😉 Ja mua ainakin todellakin kiinnostaisi tuo esittely!

    Tykkää

  2. Oi kiva kuulla! 😊 Niin on, kävin piipahtamassa siellä pari päivää sitten ja oli ihan pakko ostaa jotain niin mukaan tarttui meikkivoide, haha 😃 Esittelyn voisin tehdä tässä tän kuun aikana, kunhan saan mun yhden tilauksen tänne Suomeen!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s