OUTFIT INSPIRATION 

OUTFIT 3

OUTFIT 1: Tää on ehkä hieman saanut inspiraationsa Kim Kardashianin yhdestä lookista. Alotin kokoamaan tätä asukokonaisuutta tosta nahkahameesta ja tiesin heti, että haluun siihen jotain beigen väristä yläosaa. Kenkien halusin olevan tommoset sandaalikorkkarit ja asusteiksi tuli kultasia koruja ja kaksi eri vaihtoehtoa laukuksi. Meikki painottuu nudeksi. Tää asu sopii treffeille, illalliselle tai johonkin juhliin esimerkiksi pikkujouluihin. 

OUTFIT 4

OUTFIT 2: Tätä aloin rakentamaan ton pörrötakin avulla. Halusin tehdä tosi simppelin asun, jossa on kivoja yksityiskohtia. Nahkahousut on aina varma valinta ja siihen yläosaks sopii tosi yksinkertanen paita, jota voi sitten korostaa isolla kaulakorulla. Timberlandit sopii tähän asuun ihan älyttömän hyvin mun mielestä. Sitten vielä nahkahanskat, kultaset asusteet, punaiset tai mustat kynnet ja jompikumpi laukkuvaihtoehto – voila! Loistoasu jos on menossa vaikka kahville kaverin kanssa tai shoppailemaan.

OUTFIT 1

OUTFIT 3: Camel coat revittyjen farkkujen, valkoisen paidan ja korkkareiden tai tennareiden kera – perfect! Haluisin niin kovasti löytää täydellisen camel coatin, mutta ne tuppaa olemaan tosi kalliita ja noh, loppuunmyytyjä… Oisko teillä vinkkejä mistä löytää camel coat edullisesti? Tell me! Mutta takasin asuun… tähän asuun sopii hyvin semmoset löysät kiharat ja vaaleenpunaset tai viininpunaset huulet. Asun viimeistelee mustat yksityiskohdat: laukku, kynnet, hattu, kello ja aurinkolasit. 

OUTFIT 2

OUTFIT 4: Last but not least… asu numero 4! Tää on vähän hienompi kokonaisuus, joka sopii myöskin pikkujouluihin tai joihinkin vähän hienompiin juhliin. Koska mekko on niin yksinkertainen niin tähän asuun voi lisätä paljon blingiä! Glitterinen laukku, timanttiset korvakorut: isot tai pienet, käsikoruja, sormuksia ja kello. Pukuun matchaava huulipuna ja kynsilakka ja tosi simppeli silmämeikki pitkillä ripsillä, unohtamattakaan kiharrettuja hiuksia! Kengiksi sopii beiget korkkarit.
Näiden tekemisen jälkeen toivon kovasti, että oisin jättänyt menemättä Polyvoreen, koska näistä tulee ihan kamala shoppailuhimo ja löytää niin paljon uutta ostettavaa… Kertokaa ihmeessä mitkä on teidän lemppareita jos tykkäsitte asukokonaisuuksista! 
Makaan siis tänäänkin sängyssä tässä pirun flunssassa. Kävin koulussa vaan ekalla tunnilla, koska se on vanhojentanssikurssi enkä haluais jäädä hirveesti jälkeen noista uusista tansseista. – J 
PS. Vielä on aikaa osallistua Bangerheadin arvontaan! 😉

9 thoughts on “OUTFIT INSPIRATION 

 1. Vitsi meillä on kyllä selkeesti ihan samanlainen vaatemaku – pukisin minkä vaan näistä asuista millon vaan päälle ja oisin varmaan koonnut aika samanlaisia kollaaseja itekin! 😃

  Tykkää

 2. Haha eikä! 😃 jos olisin miljonääri niin lähtisin kyllä saman tien shoppailemaan… 😃

  Tykkää

 3. Heippa, satutko tietään mistä vikan asukokonaisuuden isot korvikset sais omaan koruhyllyyn? On niin upeet!!:)

  Tykkää

 4. Haluisin noi kaikki asut itelleni… 😃 Pakko varmaan tilata muutamat noista kotiin asti, kun asukriiseilen kotona jatkuvasti!

  Tykkää

 5. Ei vitsi miten kiva postaus! Just samoja asioita oisin itsekin yhdistellyt, haha. Ihana muuten tui camel coat, haluun itselleni sellaisen…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s