BANGERHEAD.FI

mmmmmm
Hola! Sain mahdollisuuden valita yhteistyön merkeissä Bangerhead.fi-sivustolta meikkipaletin ja tulin nyt esittelemään sen teille.  Sain paketissa myös positiivisena yllärinä Bangerheadin oman kuivashampoon, joka tuli kyllä niin tarpeeseen kun olla ja voi.  Nimittäin ollaan äidin kanssa tapeltu parit aamut siitä, kun oon vienyt äidin Batisten kuivashampoon omaan meikkihuoneeseeni ja se on vähän niinkuin jäänyt sinne ”vahingossa”.  Nyt mulla on sitten oma kuivashampoo (äitikin kiittää, hah!).

lool

Bangerhead on siis nettisivusto, jolla on ihan älyttömän laaja valikoima eri meikki/kauneusbrändien tuotteita ja mikä parasta: oon huomannut tosi monella meikkejä tai muotoilutuotteita myyvillä  sivustoilla, että jotain meikki/kauneusbrändien tuotteita myydään ihan törkeeseen ylihintaan niin Bangerheadilla ne on about samanhintaisia, kun ostaisi merkin omalta sivustolta! 
Bangerheadilta löytyy pari tuotemerkkiä, jotka on mulle entuudestaan tuttuja, mutta sieltä löytyy myös huimasti uusia tuttavuuksia!  Alkoi hieman kutkuttamaan ajatus Anastasia BeverlyHillsin ja RealTechniquesin tuotteista…
Sivustolta löytyy myös Victoria’s Secretin tuotteita, ghd:n muotoiluvälineitä ja ESSIE:n kynsilakkoja.

kkkkkkk

Sain siis theBalmin AutoBalm Hawaii-paletin, jossa on poskipuna, korostusväri ja kaksi eri luomiväriä: toinen silmäluomelle ja toinen silmävakoon.  Ensinnäkin kokonsa puolesta toi on täydellinen.  Mahtuu meikkipussiin ja on helppo ottaa matkalle tai vaikka kouluun mukaan jos on tarvetta.  Mun kaikki muut paletit on niin isoja, että ne on aina vaan meikkipöydän laatikostossa.  Testailin jo eilen noita tuotteita hieman ja toi poskipuna on täydellisen värinen!  Taidan pitää tosta enemmän kuin mun MAC:in poskipunasta! 
Oon aikasemminkin kuullut theBalmin tuotteiden runsaasta pigmenttisyydestä, mutta yllätyin silti, kun testasin tota vaaleinta sävyä eli korostusväriä.  Varmaan pigmenttisin vaalea sävy mitä mulla on koskaan ollut. 
Silmäluomen väri oli hieman tummempi iholla kuin paketissa niin pitää ehkä hieman totutella siihen, mutta toi silmävakoon laitettava sävy oli mun mieleen!  Tykkään arkisin laittaa vähän jotain rusehtavan sävyistä väriä silmävakoon niin toi sopii tummuutensa puolesta tosi hyvin esimerkiksi juhlameikkiin.
Ja jotta tää ei ois pelkästään semmonen mitäminäsain-postaus niin…
Sain myös mahdollisuuden järjestää teille arvonnan, jossa voi voittaa 50€:n lahjakortin Bangerheadille!  Juuri sopivasti joulun aikaan niin kiinnostaisiko teitä semmonen?  Mun mielestä on aina tosi kivaa päästä järjestämään teille jotain kivoja arvontoja.  Kommentoikaa tohon alas kommenttiboksiin oisko arvonta täällä blogissa toivottu.  Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! – J 

10 thoughts on “BANGERHEAD.FI

  1. Hyvä kuulla, että haluutte arvonnan, koska oishan se vähän tyhmää järjestää semmonen jos se ei ois toivottu…:)

    Tykkää

  2. joo arvonta ois kiva 😊 ois myös kiva jos tulisit vaikka kahville tai glögille joku päivä 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s