CANGO & RINALDI

IMG_6594

Heissan! Sain ihan mahtavan yhteistyötarjouksen Cango & Rinaldilta. Sain valita heiltä tosi laajasta valikoimasta puhelinkotelon ja vielä yhdet korvakorut. 

IMG_6634

Valitsin siis tämmöset tosi simppelit ”timantti”korvikset. Oon pitänyt näitä korvissa varmaan joka päivä nyt, kun oon saanu nää ja nää tuo semmosen pikkulisän asukokonaisuuteen mun mielestä! Oon tosi huono käyttämään korviksia ja mun korvat on tosi herkät korvakoruille eli ne tulee aina tosi kipeiks ja aroiks, kun oon käyttänyt jotain korviksia.

IMG_6620

Mun silmään osui tommonen musta nahkanen pikku kristalleilla koristeltu puhelinkotelo. Cango & Rinaldin tuotteet on siis italialaista nahkaa ja kristallit on Swarowskin. Toi puhelinkotelo on tositosi kätevä ja suojaa puhelinta (hyvä tälläselle rähmäkäpälälle…) kaikilta naarmuilta. Tossa tulee mukana myös tommonen kaulaan laitettava nauha, jossa voi pitää puhelinta, mutta mä otin sen irti. 

Olin ”ulkoiluttamassa” tota eilen ja se sai ihan älyttömästi kehuja ja mun mielestä toi on vaan niin hieno!IMG_6621

ARVONTA ON LOPPUNUT! 

Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse. 

Kiitoksia kaikille osallistujille!

43 thoughts on “CANGO & RINALDI

  1. Nää on kyllä ihanat 😊http://www.cangorinaldi.fi/epages/cangorinaldi.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014022703/Products/422001jatta.pietil@hotmail.com

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s