I JUST CAME TO SAY HELLO

IMG_5975

Heissan! Tuntuupas oudolta olla täällä taas pitkästä aikaa… mulle on käyny tässä lähiaikoina semmoset bloggaajan perusprobleemat nimittäin. Olin tossa viime viikolla lähdössä Even kanssa Helsinkiin ihan vartavasten kuvailemaan ja syömään jne. ja aamulla hirveessä kiireessä sähläsin kameran kanssa ja huomasin, että muistikortti puuttuu ja muistin, että sehän on mun sukkalaatikossa (älkää kysykö miksi…). Asetin muistikortin kameraan ja kamera ei käynnistynyt, koska of course of course akku oli loppunut. No ei siinä vielä mitään, koska mun kameran akunlaturi on kadonnut… Eli en olis voinut siis ladata akkua koulussakaan, joten sain ”lainata” Even kameraa ja tässä on onnistunut lopputulos – 1 kuva 71:stä kuvasta onnistui, koska a) päätin jonkun aivopierun aikana vaihtaa meikkivoidetta tummempaan ja sävyhän on siis oranssi ja näyttää aivan karseelta kuvissa… b) on ollut näitä ”I feel so ugly”-päiviä vähän enemmänkin kuin kerran kuussa, koska iho päätti popsauttaa seuraavan puolen vuoden epäpuhtaudet iholle ja silloin tuskin kukaan viihtyy kuvissa…
Semmonen avautuminen plääh… seuraava stressin aihe on koeviikko, joka on mulla onneks aika rento paitsi yhtenä kokeena on biologia2 – iik! Toivottavasti löydän laturin ja pääsisin kuvailemaan ja postailemaan, koska haluun kuvailla nyt ulkona, kun tuolla on niin ihanat värit! Pusuja! – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s