LAST FEW WEEKS

1

1. I want baaaaaaaaaaack! Ihan huikee fiilis ja kattokaa tota säätä… masentaa toi sade ja tylsä ilma, poden varmaan jonkinasteista syysmasennusta… 2. Yks ilta kavereiden kanssa kattelemassa superkuuta Haukilahden rannalla. Toi tie tolle kivelle ei ollu helppo – kaaduin nimittäin about 2 kertaa ja neule kastu täysin… Kuu oli kyllä upea! 3. Selfie-time! En oo pitkään aikaan ottanut selfietä, ehkä ens viikolla, haha! 4. ”Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa” Mun supernaiset! #strömsöntähtöset

2

5. Weekend Festival oli taas jälleen pakko kokea ja huh mikä viikonloppu se olikaan! Ihan huikee artistikattaus ja se fiilis! Meillä oli sika hyvä porukka koossa ja oli super hauskaa. Saatiin meiän kuvaan yks Weekendin esiintyjä myös… 😉 So proud of you! 6. Sneakpeakia wanhojentanssimekosta! Väri oli aluksi ehkä pienoinen pettymys, koska se oli aika kaukana siitä mitä halusin, mutta nyt rakastan tota väriä ja en usko, että se on hirveen yleinen. Kuinka monella tänä vuonna tanssivilla on jo mekko? Mimmosia teillä on? I want to know! 7. CHEEKEND! Siis huh, vetää sanattomaks Jaren show… ensinnäkin se, että on myynyt 2 iltana peräkkäin stadionin täyteen?! Ja toi show… paikan päällä olleet tajuaa varmaan mistä puhun? Cheek todellakin anto kaikkensa eikä jäänyt yhtään paha maku suuhun tosta keikasta! Päästiin vielä ihan eturiviin, joka oli ihan huippua! 8. Kastajaisfiiliksiä Somerolta. Kastettiin uudet jengiläiset huispauksen, hottijuoman ja valan kera viralliseksi Hoteiksi.
Ollut aika hiljaista täällä blogin puolella, mutta ei mulla oo ollut oikeen mitään sanottavaakaan… arki puskee päälle ja päivät kuluukin koulu-jäähalli-koti-kaavalla ja välillä kavereiden kanssa. Ehkä tähän pian tottuu! Totuttelemiseen ei auta kyllä yhtään toi masentava sää… See you soon! – J 

2 thoughts on “LAST FEW WEEKS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s