WEEKEND @ STRÖMSÖ

Vaihda videon laatu 1080p!
Tässä pientä koostevideota mun viimeisestä kunnon lomaviikonlopusta, joka vietettiin yläasteen tyttöporukalla Kattiksen mökillä Strömsössä! Meillä oli supersuper kivaa ja haluun tonne takaisin! Tuolla tuntuu ihan siltä, että ois ulkomailla eikä Suomessa. Toivottavasti päästään taas kaikki yhdessä sinne ensi kesänä niin tästähän on tullut ihan traditio, hah! – J

4 thoughts on “WEEKEND @ STRÖMSÖ

  1. Ei liity mitenkään postaukseen, mutta muistelisin että olet ostanut palladium kengät joskus? Käytätkö niitä vielä? Kun olen itse ostanut sellaiset niin tuli tosi isot rakot kantapäihin niinkuin sinulla niin onko kengät nyt jälkeenpäin muotoutunut jalkaan etteivät jäisi käyttämättömäksi? Kiitos jo suuresti avusta!Ps. Tosi ihana blogi, olen jo seurannut pitkään : )

    Tykkää

  2. Joo kyllä mulla oli ne, mutta myin ne just viime viikolla, koska ne hiersi niin pahasti…:/ kiitos! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s