BURGUNDY SKIRT

IMG_6278

Top GinaTricot   Skirt H&M   Sneakers Nike   Bag Michael Kors   Sunnies H&M

IMG_6311

Tämmösessä asussa käväsin keskiviikkona Helsingissä syömässä ja moikkaamassa kaveria duunipaikalla. Hame oli aika huono valinta, koska tuuli ihan hirveästi ja toi helma on aika hentoa kangasta ja saatiin idea lähteä potkimaan palloa poikien kanssa, mutta onneks mulla oli shortsit ton hameen alla! Hame on tosiaan uutuus Lontoosta ja kenkulit on ne Niken Air Forcet, jotka ainakin mun mielestä sopii tähän asuun ihan kivasti!
Toi toppi näyttää jotenki tosi tyhmältä näissä kuvissa – hmph. Kotoota lähtiessä se näytti tosi kivalta, mutta se ei jotenkin vaan näytä istuvalta ja tokassa kuvassa näyttää, että sieltä vilkkuisi vähän enemmän kun pitäisi… inhottaa kun se menee tommoseksi pussiksi ja jotenkin noi narutopit on loppujen lopuksi suunniteltu joillekkin 2m malleille, koska noi olkaimet on ihan jäätävän pitkät…

Mä oon ajastanu teille tän postauksen, koska ite oon tähän aikaan todennäkösesti ottamassa luistimia pois nimittäin ollaan koko viikonloppu Somerolla leireilemässä joukkueen kaa. Tuntuu hyvältä olla taas pitkän tauon jälkeen jäällä! Oon muutenkin niiiiin innoissani tästä kaudesta. – J 

6 thoughts on “BURGUNDY SKIRT

  1. Todella ihana asu ja sun kuvien laatukin on älyttömän hyvä! 😊http://combering.blogspot.fi/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s