LONDON VIA IPHONE

kk

1. Pakollinen lentokoneesta otettu taivaskuva – haha! Meillä oli molempiin suuntiin päin tosi nätit maisemat ja takasin päin tullessa nähtiin aivan upea auringonlasku! Taivas oli ihan kirkkaan pinkki! 2 & 3. Fiilistelyä Victoria’s Secretille johon oli muuten aivan mahdottoman vaikeeta löytää…kierreltiin jossain ihan ihme paikoissa ja turhauduin täysin, mutta onneksi jotkut kiinalaiset kysyivät neuvoa meidän edellä olevalta mieheltä niin kuulimme ohjeet VS:lle ja voi sitä riemun määrää, kun näin sen rakennuksen! VS:llä oli tositosi mukava asiakaspalvelu ja oli ihanaa päästä ammattilaisen mittaamaksi ja ottaa juuri oikean kokoisia alusvaatteita mukaan! Mun ihana ”pukuhuoneavustaja” kyseli mistä päin olen ja kun kerroin olevani Suomesta niin hän kertoi fanittavansa Ville Valoa ja HIM-yhtyettä yli kaiken! 4. Synttäripäivänä ostarilla ollessa iski nälkä ja meidän molempien teki mieli pizzaa ja kerettiin juuri sopivasti ennen sitä pahinta lounasruuhka-aikaa paitsi sitä ennen koko paikka kuhisi lapsiperheitä. Mun pizza oli hieman erilainen, koska siinä oli päällä ceasar-kastiketta, mutta se sopi siihen älyttömän hyvin!

jj

5. Piccadilly Circusta! Äiti naureskelikin, että odotas kun päästään kohti Lontoon suurinta pettymystä, kun oltiin suuntaamassa tuonne päin. Äiti oli kyllä aivan oikeassa nimittäin leffoissa ja tv-sarjoissa toi saadaan näyttämään ihan jättimäiseltä alueelta ja mäkin kuvittelin, että tuolla olisi paljon enemmän noita screenejä. Tosta kulmasta (itseasiassa bussipysäkiltä) sai mun mielestä tosi kivoja kuvia napattua. 6. Meillä oli suunnitelmissa mennä London Eyehen, mutta tultiin toisiin aatoksiin, kun mietittiin, että a) Lontoossa oli ihan älyttömän kuuma b) tuohon lasiseen koppiin laitetaan 25 henkilöä, jolloin olisi aika inhottavaa joutua sinne keskelle sitä ihmisjoukkoa ja missata kaikki näkymät ja vielä unohtamatta mun pienessä tilassa/ihmisjoukon keskellä tulevaa paniikkia… Tyydyttiin siis ihastelemaan sitä joen toiselta puolelta! 7. Tässä oli siis kahden ensimmäisen päivän saalis… taisin laittaakkin tähän #lähettäkäärahaa. Tilillä komeilee nyt 2 euroa! 8. No ne Godivan suklaamanssut, jotka valitettavasti jää Fazun sinisellä kuorrutettujen jalkoihin ainakin mun makuhermojen mielestä!

Alan tässä nyt pikkuhiljaa laittautumaan ja ajattelin kuvata teille tänään kaksi videota! Ensiksi teen GTRW tyylisen videon Lontoosta ostamillani meikeillä ja sitten teen sen paljon toivotun ostosvideon! Yritän saada editoitua sen ostosvideon ensiksi ja tavoitteena olisi julkaista se ennen perjantaita. – J 

4 thoughts on “LONDON VIA IPHONE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s