LONDON BABY!

IMG_6210

Täällä jälleen! Reissattiin äidin kanssa Lontooseen pidennetylle viikonlopulle viettämään mun 17-vuotissynttäreitä. Meidän reissu oli tosi onnistunut ja aina on ihanaa päästä tutustumaan uuteen maahan ja sen kulttuuriin! Oon tosi onnellinen ja kiitollinen, että oon päässyt vasta tämän ikäsenä matkustamaan niin paljon ja niin moneen eri paikkaan! Teen nyt vähän isomman postauksen meidän koko reissusta ja myöhemmin puhelinkuva-postauksen!

IMG_6196

Lähdettiin matkaan siis sunnuntaina 27.7 aikasin aamulla ja oltiinkin Lontoossa jo just sopivasti kello 11 pintaan! Meillä oli suunnitelmissa mennä yhdelle ostarille viettämään ensimmäinen päivä, koska säätiedotuksissa oltiin luvattu sadetta ja ukkosta, mutta paikan päällä oli varmaan +30 astetta ja aurinko porotti suoraan siniseltä taivaalta! Vietiin laukut hotellille ja mentiin viereiseen Burger Kingiin vetämään hamppariateriat ja siitä suunnattiin viereiseen Primarkiin, josta äiti mua jo etukäteen varoitteli… loppujen lopuksi lähdin kaupasta kahden IKEA-kassin kokoisen ostoskassin kanssa… päätettiin, että jäädäänkin kiertelemään Oxford Streetiä ja sen läheisiä paikkoja. Oli kieltämättä suoraan sanottua yhtä helvettiä kävellä kahden jättimäisen ostoskassin kanssa ihmisten keskellä kuumuudessa… onneksi saatiin vietyä laukut ja ostoskassit hotellihuoneeseen pian! Ekana päivänä sain ostettua melkein kaiken mun ostoslistalta! Kiinnostaisko teitä ostosten esittelyvideo?

IMG_6148

Seuraavana päivänä oli mun syntymäpäivä eli 28.7. Heräiltiin rauhassa ja lähdettiin Westfield London-nimiseen ostoskeskukseen! Ostaripäivän jälkeen päätettiin kierrellä vielä keskustassa ja käytiin syömässä yhdessä ihanassa pizzapaikassa pizzat mun synttäreiden kunniaksi ja sen jälkeen käytiin vetämässä pienet leivokset läheisessä kahvilassa. 

IMG_6174

29.7 pyhitettiin kokonaan turistipaikoille ja me osuttiin just sopivasti (ikävästi) Buckinghamin palatsin eteen, kun siellä tapahtui ilmeisesti vahdinvaihto… ihmisiä oli ihan älyttömän paljon ja poliisit estivät pääsyn takaisin päin kun yritettiin päästä tapahtuma-alueelta pois. Ihmiset räpsi ihan älyttömästi kuvia niistä hattupäistä, mutta mä en jaksanut edes yrittää ottaa kuvia, koska en nähnyt mitään. Päästiin vihdoin ja viimein pois alueelta ja lähdettiin kävelemään kohti London Eyetä ja oltiin kävelemässä muina miehinä tien ylitse, kun äiti huutaa ”Nyt mennään pois tieltä!” ja ihmettelin mitä se hörisee, kunnes tajusin ja huusin kovaan ääneen ”OH MY GOD!” Ne samat hattutyypit käveli ihan meidän vierestä ja siinä ei ollut ketään tiellä ja oisin voinut vaikka koskettaa niitä kädellä, koska päästiin niin lähelle niitä ja sainkin kuin sainkin napattua näistä herroista kuvia! Tämän jälkeen päästiin London Eyelle ja siitä tallailtiin jollekkin alueelle, jossa sijaitsi meidän himoama Shake Shack, jossa syötiin Nycissä! Suosittelen tonne menoa, koska se ruoka on vaan niiiin hyvää! Kannattaa ottaa Shack Burger juustoraneilla ja SS:n omalla lemonadella – nam! 

IMG_6194

Tämän jälkeen bongattiin Laduréen putiikki josta haettiin macaronseja kotiin vietäväksi ja lähdettiin kohti Oxford Streettiä Regent Streetin ja Piccadilly Circuksen halki! Käytiin läpi mm. Hollister, Michael Kors ja M&M’s World! Käytiin myös Godivan liikkeessä ostamassa ihania suklaamansikoita, mutta todettiin äidin kanssa, että kyllä Fazerin Sininen on tuplasti parempaa! Rankan kävelypäivän jälkeen mentiin hotellille ja sieltä mentiin tuhlaamaan vielä viimeiset rahat Primarkin alusvaateosastolle (mukaan lähti about 30 alusvaatteet…). 
IMG_6136
30.7 Oli meidän lähtöpäivä ja käytiin vaan nopeasti tsekkaamassa British Museum ja päätettiin lähteä kohti lentokenttää hieman ajoissa. Lentokentällä oli kuitenkin onneksi mm. ZARA, VS, valtava TaxFree ja Harrodsin pikkuliike. Aika kului tosi nopeasti wifin avulla ja päivää piristi pankkikortin toimiminen VS:llä ja sain ihanan hajuveden kotiin vietäväksi! 
IMG_6212
Meillä oli siis tosi ihana reissu ja oli ihana päästä oikeen kunnolla shoppailemaan, koska olin säästänyt tälle matkalle jonkin verran rahaa ja synttäritkin osui sopivasti tälle matkalle! En napsinut kameralla loppujen lopuksi ihan kamalasti kuvia, koska halusin lähinnä keskittyä shoppailuun ja mielestäni ois ollut typerää kuvata kauppojen sisällä… toivottavasti nämä kuvat kelpaavat ja tulevat puhelinkuvat! Laittakaa ehdottomasti kommenttia jos haluatte tietää jotain lisää ja jos teitä kiinnostaisi vaikka jonkinnäköinen vinkkipostaus Lontooseen matkaaville! – J 

18 thoughts on “LONDON BABY!

 1. Tee pliide postaus nyt vklopun aikan sun ostoksist!! Lähen sunnuntaina lontoosee ite:) jos voisit kans kertoo hintoi niist ni ois tosi kiva!:)

  Tykkää

 2. En valitettavasti saa sitä viikonloppuna aikaseks, koska lähden viikonlopuks kaveriporukalla mökille :/ mutta teen sen kyllä! 😊 kannattaa varautua siihen, että Lontoossa on aika kallista…

  Tykkää

 3. Kuvasin tuolla ihan vaan "ei salamaa"-asetuksilla, jolla kuvaan kaikki mun kuvat. Ja muokkaan Picasalla! 😊 kiitos paljon ❤

  Tykkää

 4. oii kuulostaa täydelliselle reissulle! oon joskus aiemminki tainnu sanoo tän mut tää blogi kuuluu kyllä lemppareihin! simppeli ulkoasu, hyvälaatuset kuvat ja positiivinen tunnelma. hyvää loppukesäää ♥

  Tykkää

 5. Voi kiitos ihanasta ja piristävästä kommentista! ❤ ihana kuulla, että tykkäät mun blogista! Kiitos samoin ❤

  Tykkää

 6. Oi ihanalta vaikutti teidän reissu! 😊Vähän tämmönen offtopic kysymys tähän perään mutta tarviisin pikaisesti vastauksen niin kommentoin tän tähän uusimaan postaukseen jos ei suinkaan haittaa 😊 Eli eikös sulla oo semmonen meikkivoidesieni mitä nää youtuben kauneusgurut, kauneusvlogaajat jne käyttää, semmonen jännän mallinen? 😃 Oon tosi huono selittään mutta ymmärsit varmaan! Niin jos sulla on se niin voisitko kertoa, että mistä tilasit sen ja kauanko sulla kesti tulla se ja paljon se maksoi? 😊 Tarvisin nyt sellasen ja ois kiva jos ehtis vielä ennen ensperjantaita tulemaan!Kiitos jo etukäteen vastauksesta! 😊

  Tykkää

 7. Se oli! 😊 ja joo mulla on BeautyBlender ja tilasin Ebaysta ja kesti aika kauan enkä valitettavasti muista paljon makso…:/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s