TODAY @ HELSINKI

IMG_5978

Hellouu! Oltiin tänään Karon kaa Helsingissä shoppailemassa, syömässä ja kierreltiin siellä sun täällä. Tänään oli ihan älyttömän kiva sää ja aurinko paisto pilvettömältä taivaalta – täydellistä! Mentiin tonne satamaan hengailemaan ja ottamaan muutamat kuvat. Meidän kuvaussessioita ja istuskelua häiritsi inhottavat lokit… jotkut idiootit sai ”superhyvän” idean heittää niille ruokaa meidän vieressä ja niitä lokkeja tuli siihen varmaan about 20 ja pelotti, että millon saa lokinpaskaa päälaelle… ne lens vielä ihan pään vierestä, hyi. 
Shoppailuilta tarttui mukaan pelkkä takki, joka oli muuten -50% ja viimenen XS! En viitti shoppailla enempää, koska yritän säästää sinne Lontooseen ja oon kyllä onnistunut siinä yllättävän hyvin! Vielä on kyllä paljon säästettävää, mutta onneks mulla on synttärit tässä kuussa! 
Nyt mulla ei oo muuta kirjotettavaa/sanottavaa, joten palaillaan tässä lähiaikoina! – J 

2 thoughts on “TODAY @ HELSINKI

  1. Helsingin lokit on kyllä aivan kamalia! Ne on niin röyhkeitäkin että ei mitään rajaa 😃 edes torilla ei pysty syömään rauhassa paitsi jos haluaa tulla lokin hyökkäämäks!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s