LINK YOUR BLOG 2014

LINKKAA
Kaikki varmaan tietää mitä tehdä! Aikaa on hmm… sovitaan vaikka, että heinäkuun loppuun saakka! Jätä kommenttiisi linkki blogiisi ja muista kertoa lyhyesti tai pitkästi blogistasi. En tiedä vielä monta blogia valitsen, mutta sen näkee sitten, kun tietää monta kommenttia tulee! – J

50 thoughts on “LINK YOUR BLOG 2014

 1. beautiful-ways.blogspot.fiKakskymppinen naisen alku täällä kirjotteleen elämän kivoista ja aika pinnallisista asioista. Vaatteet ja pukeutuminen erittäin lähellä sydäntä, samoin kun kaikki kauneuteen liittyvä. Myös matkustelu yks osa blogia. 😊

  Tykkää

 2. uhavedreams.blogspot.fiParin kuukauden päästä seitsemäntoista vuotta täyttävä tyttö täällä kirjottelee lifestyle-tyyliseen blogiin milloin mistäkin. Kolmisen vuotta oon jo blogia pitänyt, mutta vähä aika sitte päätin alottaa ihan puhtaalta pöydältä ja toivon että tätä innostusta riittää taas pitkälle eteenpäin! 😊

  Tykkää

 3. http://elviiraoona.blogspot.fi/15 -vuotiaan Oonan lifestyle/valokuvausblogi, jossa kirjoittelen elämän pienistä iloista, materialismionnellisuuksista, päivän asuista, elämääni hallitsevasta harrastuksestani jalkapallosta, kotimaassa sekä ulkomailla reissaamisesta, inspiroitumisistani ja muuten vain kuulumisiani aina kuvien kanssa!

  Tykkää

 4. idanatalias.blogspot.fi18-vuotiaan menevän, inspokuviin koukussa olevan ja haaveilua rakastavan sporttisen tytön blogi. Rakastan valokuvaamista ja haluankin panostaa erityisesti laadukkaisiin kuviin. Tottakai myös höpinää ja tekstiä löytyy, pääosin muodista, ruuasta, urheilusta ja lifestylestä yleensä 😊

  Tykkää

 5. Musta kannattas tehä sit sillee et muutama sellanen blogi jos on vain yli 100lukiaa ja sit muutama jossa on alle100lukiaa. Koska usein otetaan vaan niitä joissa on paljon lukioita

  Tykkää

 6. http://jattajenna.blogspot.filifestyle blogi jota kirjoittelen tällähetkellä yksin kun bloggaajakaverini pitää taukoa! postauksia tulee niin lifestyle aiheisesti kuin teemaaiheisesti ja pyrin kirjoittelemaan mahd usein postauksen laadusta välittämättä niinkään 😊 pyrin siihen että postaukset näyttää minulta ja olen oma itseni blogissa, siksi en yritä liikaa 😊

  Tykkää

 7. http://inkaintiaani.blogspot.fi/16-vuotiaan omille muuttaneen ja elokuussa toista vuotta media-assari opintoja aloittavan tytön lifestyleblogi. Blogissa kerron kuulumisiani, kuvaan päivän asuja ja uusimpia ostoksia, toteutan erikoispostauksia ja joskus videoita. Blogi sisältää suuret valoiset kuvat ja pyrin pitämään sen sellasena positiivisena paikkana itelleni 😊

  Tykkää

 8. http://ilikeit-taru.blogspot.fi/Blogi 17-, kohta 18-vuotiaan tytön elämästä kuvien kera. Blogiani on tietyllä tavalla vaikea luokitella mihinkään kategoriaan, sillä sieltä löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä. Silloin kun matkustelen, blogini on matkustusblogi, silloin kun vaatteet ja muoti kiinnostaa se on muotiblogi, välillä se on ruokablogi, välillä se on täynnä kosmetiikka löytöjä, välillä taas yksinkertaisesti mun elämääni. Kirjoitan siitä mistä haluan kirjoittaa ja siitä mikä itseäni sillä hetkellä kiinnostaa, ja mun mielestä se on hyvä niin. Kukapa jaksaisi lukea postauksia mitkä on tehty vaikka ei haluaisi. 😊

  Tykkää

 9. siiriandsiiri.blogspot.comKahden 16 (lähempänä 17) vuotiaan Turkulaistytön postauksia ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. S lähdössä sykyksi Amerikkaan joten pian alkaa tulemaan paljon juttua siitäkin, muuten mennään aikapaljon lifestyle- ja muotipainotteisilla postauksilla.

  Tykkää

 10. Lähden muutaman viikon päästä Brasiliaan vaihto-oppilaaksi josta ajatuksena postailla aktiivisesti kuvien ja kuulumisten kera! 😊http://overtheoceans-sofia.blogspot.fi

  Tykkää

 11. 17-vuotiaan tytön monipuolinen blogi. Blogiani värittää mm. harrastukseni tuomat erilaiset päivät ja viikot ( muodostelmaluistelija SM-senioritasolla), sekä lukioelämän erilaiset tapahtumat 😊 Rakastan matkustelua sekä valokuvailua, joten niitä pyrin tuomaan blogissani esille erilaisin tavoin! http://isaaliisa.blogspot.fi

  Tykkää

 12. 19-vuotiaan tytön lifestyle-blogi. Kirjoittelen siellä ulkomailla opiskelusta, vaatteista/tyylistä ja ihan arkisista jutuista 😊http://andletmehearit.blogspot.fi/

  Tykkää

 13. tuuliemiliaa.blogspot.comOlen Emilia, 15-vuotias tyttö Helsingistä. Rakastan valokuvaamista, bloggaamista, shoppailua, vaatteita, musiikkia, jalkapalloa ja matkustusta. Näistä ja monista muista aiheista voit lukea blogissani. Tervetuloa lukemaan! :–)

  Tykkää

 14. http://borntobeasuperstar-ellu.blogspot.fi/Haha, löysin tän sun ihanan blogin kun kommentoit mun blogiin! 😋 Mutta siis, oon -95 syntynyt tyttö Espoosta ja kirjottelen lifestyleblogia oikeestaan kaikesta maan ja taivaan väliltä! Rakastan poikaystävän lisäksi shoppailua, pieniä luksusjuttuja arjen keskellä, hyvää ruokaa ja liikuntaa, matkustelua ja unelmointia. Oon ollut myös vaihdossa Kanadassa 2012-2013. Blogistani siis löytyy kaikkea edellä mainittua 😊!

  Tykkää

 15. 18-vuotiaan neitokaisen lifestyle-blogi jonne kirjoitan jutuista joista itse olen kiinnostunut mm. muodista ja urheilusta. Blogi koostuu selkeästä ulkoasusta sekä kauniista kuvista (rakastan valokuvaamista!!) Uudet lukijat on aina tervetulleita. 😊♥ http://julias-daily.blogspot.fi/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s