SHOPPING LIST FOR LONDON

london

Oon jo pikkuhiljaa alkanut tekemään pientä ostoslistaa tonne Lontoon-matkalle! Tavoitteena olisi ostaa ainakin uusi laukku ja lompakko. Oon rakastunut tohon Ted Bakerin beigeen laukkuun ihan älyttömästi! Jos en kuitenkaan osta laukkua niin lompakko on ihan pakko ostaa, koska mun parin vuoden takainen Guessin lompakko on ihan karseessa kunnossa…hävettää välillä ottaa se esiin kassalla, kun se on alunperin valkoinen, mutta nyt kulahtanut harmaaksi. 
Oon vähän kyllästynyt Converseihin ja oon pikkuhiljaa alkanut lämmetä Nike Air Maxeille, mutta en usko että ostan niitä loppujen lopuksi, koska näin yhdellä bloggaajalla ihanat Nike Air Force 1-kengät Instagramissa ja rakastuin niihin! Niissä on tommonen kiva pieni ”korokepohja” ja näyttää todella mukavilta jalassa. Niken sivuilta katselin jo vähän kokoja ja hintoja ja saatan ehkä saada noi lasten puolelta, jolloin ne ovat halvemmat.
Meikkihankintoja mulla taitaa olla eniten mun ostoslistalla! Oon kuullut tosi paljon hyvää tosta Benefit Cosmeticsin Hoola-bronzerista ja Smashboxin meikinpohjustusaineesta ja oonkin selvittänyt etukäteen mistä kaupoista näitä saa. Näiden lisäksi pitäisi ostaa uusi kulmaväri ja toi Benefitin BrowZing-paletti taitaa lähteä mun mukaan. Ja kaikkien näiden lisäksi aion ostaa uuden BeautyBlenderin!
En malta odottaa, että pääsen Victoria’s Secretille! VS:ltä aion ehdottomasti ostaa niitä ihania bodymistejä ja rasvoja. Haluaisin myös jonkun ihanan hajuveden toisen VS-hajuveden, koska tykkään niin paljon tosta Bombshell Forever-tuoksusta. VS:ltä on myös ihan pakko hamstrata kaikkia ihania alusvaatteita ja ehkä jokin oloasu P.I.N.K-puolelta.
Viimeisenä mun ostoslistalta löytyy ihan perus musta maximekko. Maximekot on niin mukavia ja sopii festariasuksikin myös. En oo löytänyt yhtään sopivaa maximekkoa Suomesta… joko ne on liian pitkiä tai sitten loppuu ns. kesken tohon nilkan yläpuolelle. Maximekon kanssa sopisi myös jotkut beiget korkokengät, heh…
Ootte antanut ihan älyttömästi vinkkejä meidän Lontoon matkalle – kiitos siitä! Jos teillä tulee vielä jotain must see-paikkoja jne. tai missä kannattaa käydä syömässä tai shoppailemassa niin kertokaa ihmeessä! Ollaan ainakin käymässä Westfield London-ostoskeskuksessa ja tottakai shoppailemassa Oxford Streetillä, kun hotellimme sijaitsee siellä. Kiitos jo etukäteen! – J 

17 thoughts on “SHOPPING LIST FOR LONDON

 1. Arvaa kuka just alkuviikosta pisti monen vuoden harkinnan jälkeen valkoset Forcet tilaukseen! ❤ Niin kauan oon niitä kuolannu ja pyöritelly mielessä, ja nyt en enään onnistunu kieltää itteltäni ettenkö niitä muka tarvis :'D

  Tykkää

 2. Oooh! Noi on niin ihanat ❤ laita sit kuvaa niistä ku saat ne! 😊 en malta oottaa et pääsen ostaa noi…

  Tykkää

 3. Ne on niin ❤ Joo ja jos näihin päädyt ni sunki kannattaa kyl ostaa sit ne junnuversiot että pääset vähä halvemmalla 😊

  Tykkää

 4. Kauan oot lontoossa?:) lähen ittekki täs pari kk pääst sinne ni pliiiis tee sit postaust lontoost asap ku tuut pois!!!:)

  Tykkää

 5. miksi nike air forceista tehää yhtä massa kengät ku consseista?? ja sit niitä ei osata yhdisRASITTAVAA!!

  Tykkää

 6. Mun mielestä sana massa on ehkä kummallinen. Ite ostan Forcet, koska ne miellyttävät mun silmää ja niin varmaan muutkin. Ite en kyllä tiennyt koko mallista ennen kuin löysin ne WeHeartit:sta ja näin muutamissa blogeissa. Blogeistahan kaikki muotivillitykset lähtevät liikkeellekkin. Mä oon ainakin nähnyt ihan hyviä yhdistelmiä Forcejen kanssa 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s