TMI TAG-VIDEO


(Laita laatu 1080p!)

Moikka! Tein tämmösen TMI tag-videon. Tää oli siis periaatteessa ensimmäinen puhevideo minkä oon tehny niin pyydän jo etukäteen anteeks tätä pienehköä ”kankeutta”. Mutta kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte ja teenkö lisää videoita ja sitten tietysti jos antaisitte videopostausideoita! – J
PS. Miten noita alotuskuvia voi muokata…tsiisus mikä kuva XD

40 thoughts on “TMI TAG-VIDEO

 1. onks noi sun omat kynnet vai jotku tekokynnet? jos on omat nii mikä toi kynsilakka on ku se on ihana? 😊

  Tykkää

 2. Se on SannaTara NailArtin sivuilta tilattu UV-kynsilakka sävyssä punainen 😊 on kyllä aika räikee väri, mutta ihanan kesäinen! 😊

  Tykkää

 3. En valitettavasti halua kertoa vielä ennen kuin oon saanut varattua/ostettua sen mekon…ymmärrät varmaan 😊

  Tykkää

 4. Tosi kiva kuulla! Kiitos 😊 ja ainakin tälläsellä vastaanotolla voisin tehdäkkin enemmän näitä!

  Tykkää

 5. tosi ihana video! susta sai tosi positiivisen ja hyvän kuvan ja olit ihanan luonnollisesti tossa 😊 harvemmin jaksan pidempiä videoita katsella mutta tässä pysy mielenkiinto loppuun asti joten tee ihmeessä lisää videoita! 😊

  Tykkää

 6. Oi ihana blogi ja sun blogist saa hyvin inspiraatioo omaanki!:) Ja toi video on tosi luonnollinen:)http://isaaliisa.blogspot.fi

  Tykkää

 7. tuleeko sulle paljon kommentteja tästä blogista niiku esim. koulssa ? ja vitsaillaanko sulle paljon sun blogista ? outo kysymys mutta toivottavasti ymmärsit 😃

  Tykkää

 8. No yläasteella tuli enemmän kommenttia kun lukiossa ja jotenkin just yläasteella se kommentointi mun blogista sai mut ns. ''häpeemään'' mun blogia, koska olin ainut (ainakin tietääkseni) jolla oli blogi ja tein kerran videopostauksen niin pari poikaa jako sen Facebookissa ja sitten kuulin kaikkea ''superhauskaa läppää'' varmaan kahden vuoden ajan siitä videosta, argh. Nykyään mun kaverit saattaa olla silleen ''hei luin sun blogia eilen!'' tai ei tuu varsinaisesti mitään vitsailuja. Pari päivää sitten kun olin kaverin synttäreillä niin heitettiin läppää, kun mun kaveri sano, että se on lukenut mun blogia ja sitten siinä vieressä toinen kaveri kerto lukevansa myös mun blogia niin naureskeltiin, että oon ''blogi-Janina'', haha 😃

  Tykkää

 9. uuu ei juma tää oli kiva!! olit just luonteva etkä mikää kankee senkin janina. mäki haluun tehä XD

  Tykkää

 10. Mä kirjoitan kirjakielellä, koska haluan. Luen ite mielummin tekstiä, joka ei sisällä sataa eri hymiötä ja just tommosia -x juttuja. Kukaan ei pakota sua lukemaan mun tekstejä joten miksi itket täällä kommenttiboksissa, nimittäin ketään tuskin kiinnostaa sun mielipiteesi 😊 kiitos jo etukäteen, kun painat sitä raksia tuolta yläkulmasta!

  Tykkää

 11. Mistä noi kysymykset on otettu? Tai siis onks noi ne peruskysymykset mihi voi itekki tehä videon vai laitettiinks sulle noi jossai? 😊

  Tykkää

 12. Googlasin vaa TMI-tag! Mut suurin osa kysymyksistä oli englanniks nii pitää vaa ettii suomeks käännetyt! 😊

  Tykkää

 13. Joo käytiin sillon maanantaina katsomassa sitä mekkoa ja sovitin toki muitakin! Ja sitten kaikkien mekkojen jälkeen päätin, että haluan sen mekon mitä alunperin tulinkin katsomaan ja otettiin sitten mittatilausta varten mitat ja maksettiin etukäteen maksu ja mekko tulee joskus elokuun ekoilla viikoilla 😊 ja joo mekko on varattu mulle, koska halusin just sen mekon ja nyt ainakaan tuolta liikkeestä ei voi kukaan muu meidän koululainen saada sitä samaa edes erivärisenä 😊

  Tykkää

 14. Haluutko kertoa mistä liikkeestä ostit mekkos? Ku pelkään sitä just et jollain on sama mekko mut eri värissä tai sit vaan täysin sama mekko.. Et onko kaikissa liikkeissä tollanen sääntö ku mistä ostit? 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s