RED STRIPES WITH WHITE

IMG_5875

Jacket Springfield  |  Sweater Kappahl  |  Jeans ZARA  |  Sunnies H&M  |  Shoes H&M  |  Watch Ur&Penn

IMG_5882

Tulin nopsasti jakamaan teille tän päivän asukuvat, jotka on itseasiassa viimeset kuvat täältä Tampereelta, koska nyt oon junassa menossa jossain päin Riihimäkeä. Ennen mun lähtöä käytiin mummun kanssa syömässä ja sen jälkeen maailman ihanimmassa kahvilassa! Otin sieltä macaronseja mukaan ja paikan päällä syötiin kakkupalat ja juotiin kahvit – nam! 
Ton neuleen bongasin Liisan ja Noran blogista ja rakastuin siihen heti! Saattaa johtua siitä, että mulla ei ole punaisia vaatteita. Kävin ostamassa ton Tampereen Kappahlin lastenosastolla ja hintalapussa luki -50% eli aika hyvä löytö! Ostin myös neuleeseen matchaavan huulipunan Kicksistä. 
Teitä lukijoita on tullut taas muutama lisää Sofin linkkaa blogisi-postauksesta – jee! Tervetuloa mukaan! Oon myöskin ajatellut tekeväni linkkaa blogisi-postauksen taas pitkästä aikaa, miltä kuulostaa? Let me know! – J

15 thoughts on “RED STRIPES WITH WHITE

  1. Jee hyvä, että tykkäät idiksestä! 😊 ja pitää miettii vähän tota lukijamäärää!

    Tykkää

  2. Joo tee vaa sellanen linkitä blogisi jutska ku ne on kivoja ku löytää aina uusia blogeja seurattavaks 😊Ja pakko sanoa että oon kyllä niin ilonen ku löysin sun blogin just Sofin blogin kautta, sulla on niin ihania kuvia ja tää sun blogi on niin laadukas! 😊

    Tykkää

  3. Jep mäki tykkään niistä ihan älyttömästi! Voi kiitos paljon, ihana kuulla! 😊 tämmöset kommentit piristää aina ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s