MY ABC’S VOL 2.0

IMG_5659

A  Aurinko = Oon 100% auringonpalvoja ja rakastan ottaa aurinkoa ja ihastella siitä tullutta päivetystä! Jotenkin heti, kun aurinko ilmestyy niin mieli tuntuu miljoona kertaa positiivisemmalta. 
B – Blogi = Mulla on nyt tullut hirveä into päästä postailemaan teille ja myös tietty itelleni. Blogista on tullut mulle niin tärkeä asia vaikka välillä pieni tauko tekeekin hyvää. Postausten tekeminen on jotenkin niin kivaa ja varsinkin jos kuvat matchaa toisiinsa ja yleiskuva näyttää hyvältä! 
CCanon = Kuvailen tosiaan kaikki nää mun kuvat Canon 1100d:llä. Sain ton kameran äidiltä synttärilahjaks ja toi kamera on palvellut mua erittäin hyvin tähän asti eikä oo pettänyt! Tää mun objektiivi on tosin vähän rikki ja toi Canon EF 50mm f/1.8 II objektiivi houkuttais kyllä…
D Dreamer = Oon kyllä heikkona unelmoimiseen… unelmoin niin monesta asiasta etten muista välillä edes unelmoimisen kohteita. Unelmoimista ei todellakaan helpota ihanat weheartit-kuvat, joista löytää aina jotain mitä haluaisi vaatekaappiin tai muuten vaan saada…
EErsku = Tää sama nimi oli tässä vuosi sitten myös. Siinä luki vaan kuinka Ersku on lähdössä vaihtoon vuodeksi Ranskaan ja nyt se on jo alle kuukauden päästä täällä meidän luonamme Suomessa! I’ve missed you so much! Välillä on ollut kyllä ihan kamalaa, kun ois halunnut päästä kertomaan jotain tiettyä asiaa Erskulle vaikka toki sen voisi kertoa Whatsappin välityksellä, mutta ei se vaan olisi sama asia…
F Fruits = Kuka muka ei nauti siitä, että saa tuoreita hedelmiä aamupalaksi? Tykkään tehä pieniä hedelmä/marjasekotuksia aamupalaksi leivän seuraksi. Mun omia lemppareita on passionhedelmä, vesimeloni ja banskut!

IMG_5615GGlee = Ehkä maailman paras sarja ikinä… katoin Netflixistä ja WatchSeriesistä ihan kaikki jaksot tähän nykyiseen päivään asti ja nyt odottelen 6 tuottaria. Gleestä tulee aina hyvälle tuulelle ja Lea Michele ja muut näyttelijät on niin hauskoja ja inspiroivia, puhumattakaan niistä biiseistä! Välillä multa pääsee kuitenkin kyynel, kun ajattelen Corya ja Leaa ja mimmonen tulevaisuus niillä olisi ollut… inhoon katsoa sitä Coryn muistolle tehtyä jaksoa, kun kyseinen henkilö/hahmo kuoli oikeasti ja kaikista näyttelijöistä näkee sen surun, kun niille niin tärkeä henkilö on poissa. 
HHot Steps = Mun rakas joukkue viimesen viiden kauden ajan! Nyt on siis menossa kuudes kausi ja oon kyllä enemmän kun tyytyväinen, että päätin jatkaa luistelua. Kevätkausi on niin jännittävää aikaa, kun kuullaan kisamusiikki, nähdään kisapuku ja kuullaan teema! 
IInstagram = Oon aivan addiktoitunut kyseiseen appiin… mun mielestä on ihan parasta jos saat otettua jonkun tosi kivan kuvan tai sitten selfien, hah! Instagramissa on myös mun mielestä ihan älyttömän hauskaa stalkata ihmisiä (niin sairaalta kun tuo kuulostakin…). Sieltä saa myös inspiraatiota asuihin, meikkeihin jne. 
J Juokseminen = Oon niin surkea juoksemaan. En tiedä sitten, että onko mulla joku väärä tekniikka, mutta tuntuu, että mun juoksukunto ei nouse mihinkään vaikka ollaan hölkkäilty treeneissä aika ahkerasti. Hengästyn tosi nopeasti ja alkaa heti pistämään kylkeen tai mahaan, inhottavaa… Kerran tässä kuukausi sitten päätin mennä lenkille ja sillon sattui satamaan, mutta jaksoin sen koko lenkin! Onko jollain jotain hyviä vinkkejä hölkkäilyyn? 
K Kesäloma = Tätä ootettiin kuin kuuta nousevaa koko kouluvuosi ja vihdoinkin se on täällä! Niin paljon tehtävää, mutta loppujen lopuks niin vähän aikaa… Perjantaina me päästään luistelussa myös kesälomalle.

IMG_3492

LLontoo = IIK! Kohta toikin matka koittaa ja pääsen elämäni ensimmäistä kertaa Lontooseen tai no myös Isoon-Britanniaan! Pitäis yrittää säästää rahaa sinne, että pääsisin shoppailemaan sydämeni kyllyydestä sitten siellä. 
M – Miguel – Rakas pikku karvapalleroni. Meiän pikkumies täyttää jo 7 vuotta tän vuoden elokuussa ja on sillä vähän harmahtuneita partakarvoja… Miksu tuo kyllä ihan älyttömästi iloa arkeen sen sulosilla kasvoillaan ja vähän omituisilla jutuillaan. Mun mielestä on vaan niin ihanaa katsoa, kun toinen nukkuu ja tuhisee siinä vieressä tyytyväisenä. Vielä ihanempaa on se, kun se on aina niin innoissaan, kun tullaan kotiin – oltiin sitten oltu 2 viikkoa Thaimaassa tai 2 minuuttia postilaatikolla niin aina se tervehtii yhtä innoissaan!
NNetflix = Jumalan lahja kansalle, hah no ei sentään! Netflix on kyllä pistänyt mun television katselemisen minimiin, en nimittäin muista milloin olisin katsonut jotain sarjaa telkkarista. Mun omia lemppareita Netflixissä on Gossip Girl, Glee, Awkward ja kaikki teinihömpät. Suosittelen kyllä ”lataamaan” ton Netflix USA:n, koska sen valikoima on niin paljon kattavampi ja siellä on esimerkiksi kaikki tuottarit GG:stä!
O#OOTD = Näitä kuvia multa löytyy puhelimesta ihan pilvin pimein! Nappaan melkeen joka kouluaamu tai jos oon menossa jonnekkin niin nopean outfit-kuvan peilin kautta ja jos se on onnistunut niin se päätyy tonne Instagramin puolelle. Outfit of the day-postauksia pitäisi saada tänne blogin puolelle kyllä enemmän, mutta kamera ei vaan kulje koulupäivinä mukana, murr…
P –  Puuro = Ainainen inhokki, mutta silti niin hyvää… En oo varmaan ainut kenelle on jäänyt traumat päiväkodin puuron pakkosyöttämisestä? Tulee puurosta mieleen aina ruispuuro voinapilla 8.00 aamulla päikkärissä.
QQuick = Haluun saada kaiken nopeasti ja heti. Jos vaikka keksin jonkun postausidean niin mun on pakko laittaa se heti ylös etten unohda. Tai jos keksin keskellä yötä, että hei…sopiskohan toi yläosa ton alaosan kaa, niin mun pakko nousta ylös ja sovittaa sitä heti. Haluun muutenkin nopea kaikessa mitä teen vaikka välillä pitäis vaan nauttia hetkestä…

IMG_0211


RRusketus = Varmaan ton auringon jälkeen paras asia kesässä! Ruskettuneella iholla kaikki ihanat pitsipaidat näyttää niin ihanalta! Oon tänä vuonna kuitenkin kärsinyt hieman inhottavasta ongelmasta, nimittäin aurinkoihottumasta… aloin kuitenkin syömään Betamax-tabletteja joiden pitäisi auttaa ruskettumaan paremmin ja luin jostain Suomi24-palstalta, että ne auttaisivat tohon ihottumaan ja noiden tablettien ja hydrokortison-voiteen avulla ne onkin kadonnut! Ja noi kyllä auttaa ruskettumaan nimimerkillä makasin 30min auringossa ja sain selvät rajat.
S Snapchat = Tää app on varmaan Instagramin jälkeen toiseksi käytetyin. Siellä voi lähettää niin kätevästi monelle kaverille samaan aikaan saman kuvan ja keskustella ihan vaan kuvien välityksellä. En taida olla kuitenkaan ainut, joka pistää niitä alaprofiilikuvia ja hamsterihammaskuvia kavereille ja joutuu screenshotin uhriksi. Noh, synttäreinä ne kaikki taitaa koristaa mun Facebook-seinää! 
T Tampere = Tykkään Tampereesta kaupunkina ihan älyttömästi ja mulla on yli puolet suvusta siellä. En malta odottaa, että pääsen sinne! Pari kuukautta sitten kun piipahdin siellä niin kävelin vaan yksikseni siellä ydinkeskustassa syöden jätskiä ja vitsit oli niin hyvä fiilis!
UUima-allas = Ostettiin äidin kanssa kirpparirahoilla meille tommonen 3500l vettä vievä uima-allas takapihalle! Oon käynyt siellä vasta yhtenä päivänä, koska se vesi on vielä vähän liian kylmää ja kelit ei oo ollu tarpeeks lämpimiä. 
VVaskis = Heh… tämäkin sama sana oli tässä vuosi sitten. Murehdin miten en päässytkään heti sisään, mutta onneksi pääsin! Oon viihtynyt tuolla paremmin kun hyvin ja tutustunut ihan älyttömän ihaniin ihmisiin! Meidän tyttöporukka on ihan huippu, unohtamatta kaikkia muita kavereita joiden kanssa siellä hengailen. 
WWanhat = Muistan niin hyvin, kun olin ala-asteella ja niin isot ja vanhat lukiolaiset tulivat tanssimaan meiän koululle ihanissa mekoissaan ja nyt en voi uskoa, että on mun vuoro päästä kokemaan se niin paljon puhuttu prinsessapäivä! Jotkut alkaa etsimään mekkojaan jo nyt, mutta en yhtään tiiä mimmosen mekon haluisin, mutta taas toisaalta tiedän… tai no ainakin tiedän mekon värin jo nyt! Parikin on jo onneksi!

IMG_3475

XX-yhtälöt = Hyi… mä inhoon sitä, kun kirjaimet sekotetaan numeroiden kanssa. You do not belong together! Mua ei muutenkaan ole siunattu matemateettisilla lahjoilla. Mulle on tärkeintä matikan kursseissa, että pääsen niistä läpi eikä kyllä oo kertaakaan käynyt mielessä, että kyseisen aineen kirjottaisin ylppäreissä. 
YYear ago = On aina niin kivaa ja toisaalta myös pelottavaa verrata elämää tai millaista se oli vuosi sitten. Vuosi sitten muistan kuinka olin juuri päättänyt peruskoulun, kuumottelin lukiopaikkaa ja makasin tässä samassa sohvan nurkassa kirjoittamassa samaista postausta angiinassa. Oon kyllä niin tyytyväinen mun elämään tällä hetkellä… mulla on ihan parhaat ystävät, perhe ja joukkue.
ZZzz… = No tää on tietysti nukkuminen. Mun unirytmi on mennyt aivan sekasin jo tän alle kahden viikon loman aikana, oops! Meen nukkumaan 24-03 välillä ja herään sitten joskus 10-12 aikaan… Nukkuminen on kyllä ihan parasta. Oon kyllä niiin kaukana aamuvirkusta ellei lasketa kisapäivien aamuja tai niitä aikaisia aamuja, kun suuntana olisi lentokenttä! Päikkäreitä en kuitenkaan osaa ottaa… en ymmärrä niitä ihmisiä jotka voivat koulun jälkeen torkahtaa vaikka tunniksi ja herätä vähän ennen treenejä, how do you do that?
ÅÅbo = Oltiin Alinan kanssa bussissa ja puhuttiin, että hitsi ois kiva tehdä jotain extemporea tässä kesällä ja päätettiin, että piru vie mehän mennään päiväksi Turkuun ihan vaan kiertelemään sitä kaupunkia, kun etenkin kesäisin siellä on niin nättiä ja siinä samalla voi käydä syömässä jossain kivassa paikassa! Nähtiin vielä ton heiton jälkeen joka paikassa bussi joka oli menossa Turkuun, hahah!
ÄÄiti = Mami on mulle maailman tärkein ihminen. Voin kertoa sille kaiken ja meillä on kyllä tosi hyvät välit verrattuna tosi moniin muihin teinityttö-äiti-suhteisiin. Tähän saattaa vaikuttaa myös se, että asutaan äidin kanssa kahdestaan, tai no kolmistaan, koska Miksuhan asuu täällä meidän kanssa.
ÖÖljyt = Etenkin hiusöljy ja babyoil on mun lemppareita! Hiusöljynä käytän Moroccanoilia aina silloin tällöin ja babyoilia läträän iholle ihan huolella, kun otan aurinkoa. Tämäkin kikka auttaa mun mielestä ruskettumaan nopeammin!

Kuten jo mainitsin, niin tein tosiaan samanlaisen postauksen (click!) viimekin kesänä ja ajattelin, että nyt olisi hyvä aika vol 2.0-aakkosille! Tekstin välissä on muutama random kuva joiden on pitänyt päätyä blogiin, mutta syystä sun toisesta nää ei oo päässy teidän nähtäväksi. Tuolla seassa on myös muutama kuva joita ootte nähneet täällä blogin puolella aikasemminkin. Ite tykkään näistä aakkospostauksista, koska näistä saa ehkä selvempää kuvan blogin kirjottajasta.

Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte tästä! – J 

8 thoughts on “MY ABC’S VOL 2.0

  1. Huippu kiva postaus! Kuten myös tuo edellinen "päivä kanssani"- postaus. Pitäis varmaan itekin toteuttaa joku näiden tyylinen kun nää on niin kivaa luettavaa! 😊

    Tykkää

  2. Jee, kiva kuulla! 😊 ja joo siis siihen tarvii Netflixin tai ton ihan ''Suomen Netflixin''. Toivottavasti saat näistä mun neuvoista apua!1. Lataa Mozilla Firefox ellei sulla ole sitä (mulla toimii tää USA Netflix pelkällä MF:llä)2. Lataa täältä (https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/media-hint/) ''Media Hint'' niminen lisäsovellus Firefoxiin.3. Avaa Netflix Mozilla Firefoxissa ja siellä voit esim. katsoa, että onko Gossip Girliä 6 tuottaria ja jos on niin oot onnistunut! Tuolla USA Netflixissä ei toimi sitten suomenkieliset tekstitykset…:/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s