OUTFIT INSPIRATION x 4

4

1. Alotin kokoamaan tätä asua ton vaaleenpunasen hameen ympärille. Tää on semmonen asu jossa voisin kuvitella meneväni kahville, shoppailemaan, syömään tai muuten vaan kaupungille kavereiden kanssa. Halusin lisää tohon asuun aika simppelit korut eli kello, pienet korvakorut ja pari kivaa sormusta. Kaikki yksityiskohdat on kultasia. Asuun tuo sitten ryhtiä noi korkokengät, jotka näyttää tosi mukavilta! Ja toi pikku hattu tekee tosta asusta ehkä tommosen rennomman. 

1

2. Tää on tämmönen juhlavampi asu, jonka vois laittaa johonkin kesän moniin juhliin. Tätä asua aloin rakentamaan ton burgundyn mekon ympärille. Tähän halusin myös simppelit asusteet, jotka on kultasia tai nuden sävyisiä. Ihastuin ihan älyttömästi tohon mekkoon ja laukkuun ja mun on pakko varmaan selvittää mistä ne on!

2

3. Eli outfit number three! Näin ton topin ja tiesin heti mimmosen lookin halusin tehdä! Tää asu käy sekä arkeen, että juhlaan mun mielestä. Tässäkin on nuden sävyjä, mutta ei asusteissa vaan tossa maxihameessa. Toi Celinen laukku käy tähän asuun mun mielestä kuin nenä päähän ja noi kengät tuo sitä tarvittua blingblingiä. Blingblingiä on myös korvakoruissa, mutta muut korut oon pitänyt simppeleinä ja kultasina. Noi aurinkolasit on mun mielestä tosi kivat ja nekin sopii tohon asuun täydellisesti!  

3

4. Last but not least kokosin tämmösen rennomman asun loppuun. ”Simple pleasures” kertookin, että mukavuus tulee ennen kaikkea kaikissa näissä asuissa – etenkin tässä. Rento collegepaita, tekonahkaiset shortsit, Niken tennarit ja kultaiset asusteet ja unohtamattakaan tota nahkaista reppua, joka tuo sen pisteen i:n päälle. Tän asun voi pistää just esimerkiksi shoppailureissulle tai jonnekkin huvipuistoon!
Kokonaisuudessaan nää kaikki asut kertoo aika paljon mun tyylistä. Mun tyyli on aika simppeli ja perus, mutta tykkään lisätä siihen jotain pikkujuttuja esim. kultaiset korut. Oon myös tosi mukavuudenhaluinen, joka näkyy näissä asuissa. Oon myös ihan rakastunut nuden sävyyn näin kesäisin, koska se korostaa ihanasti rusketusta! En osaa valita näistä mun lempparia, koska oon koonnut nää kaikki kokonaisuudet siten, että ne on mun mieleen, mutta…
Mitkä näistä on teidän lempparit ja minkälaisia tyylejä teillä on? – J 

10 thoughts on “OUTFIT INSPIRATION x 4

 1. Toi kolmas asu. Pure perfection *sydänsilmäinenemoji*. Ainakin tiedän mitä etsiä kesän aleista 😉

  Tykkää

 2. Jep! Itelläni on jo ton tapaset kengät, mutta on kyllä pakko löytää ton värinen maxihame ja toi paita! 😉

  Tykkää

 3. Mistä toi ekan kollaasin hame on? ja mistä pääsee sun polyvoreen jotta näkis mistä noi kaikki tuotteet on? 😊

  Tykkää

 4. J.W.ANDERSON Sunray Pleated Wool Miniskirt £180 BROWNSFASHION.COTossa mitä löysin 😊 ja mulla ei oo käyttäjätunnusta Polyvoreen!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s