SOUVENIRS FROM VICTORIA’S SECRET

IMG_5776

Mami oli työmatkalla Prahassa ja selvitin heti onko siellä lentokentällä Victoria’s Secretiä ja olihan siellä. Tein äitille piiiiiitkän ostoslistan, josta äiti sai valita liikkeen valikoiman mukaan tuotteita. Liikkeen valikoima oli kuitenkin kuulemma aika suppea, joten äiti pääsi valitsemaan itse noita tuotteita, mutta noi kaikki ostokset osu kyllä ihan nappiin!

IMG_5781

Pure Seduction Bloom-body mist tuoksuu ihan kesälle. Se on tosi raikas, mutta silti makea. En tiedä miltä toi perus PS tuoksuu, joten en osaa verrata niitä keskenään. Tätä tuun ehdottomasti käyttämään etenkin kesällä. 
VS Shiny Kiss sävyssä Taffy Go Lucky on tommonen ”flavored gloss” eli se maistuu hedelmälle tai karkeille jne. En oo vielä käyttänyt kyseistä huulikiiltoa, joten en osaa sanoa tosta oikeen mitään. Toi kuitenkin sopii täydellisesti mun yhteen Lumenen huulipunaan, joka on saman värinen. 

IMG_5780

Ja sitten mun lemppariin… eli Victoria’s Secret Bombshell Forever-hajuvesi. Oh my god… where have you been all my life?! VS:n sivuilla tätä kuvaillaan näin: ”A bright, lush blend of boysenberry, lavender flower and pamplewood, this eau de parfum kisses skin with vibrant scent that lingers.” Tää on tosi raikas hajuvesi ja tän pysyvyys on ehkä paras mun kaikista hajuvesistä!

Näiden lisäks sain myös ton ekassa kuvassa näkyvän meikkipussin, joka on kokonsa puolesta täydellinen. Sinne mahtuu just kaikki basicmeikit mitä saattaa tarvita päivän mittaan ja toi mahtuu hyvin mun laukkuun! Äiti tietää kyllä tasan tarkkaan mistä mä tykkään, kiitos äiti – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s