DENIM BLUE HEELS

Untitled

Heels H&M  |  Sweater GinaTricot  |  Shorts ZARA  |  Bag Michael Kors  | Sunnies H&M  | Clock Ur&Penn 

Tänään treffasin Ceciliaa Mattolaiturilla, jossa herkuteltiin ja josta päädyttiin vielä syömään pastat Vapianoon eli aika ruokapainotteinen päivä! Ulkona oli sen verran lämmintä, että uskalsin koeajaa noi mun valkoiset Zaran shortsit, mutta topissa olisi tullut kylmä joten päädyin laittamaan ton perusneuleen! Koska asu oli tosi basic väreineen jne. niin halusin laittaa noi farkunsiniset korkokengät jalkaan. Tykkään ihan älyttömästi noista korkokengistä ja niillä on tosi tukevaa kävellä! Mun pitäisi muutenkin ostaa tommosia aika basickorkokenkiä joita vois käyttää kesäsin, kun käy vaikka just syömässä ulkona! 
Ensi viikolla onkin kevätkauden viimeiset harkat ja tekee kyllä tosi hyvää päästä ihan kunnon lomalle vaikka meidän pitääkin tehdä kesätreenejä kesälomalla omatoimisesti. Mulla on niiin paljon suunnitelmia kesälle enkä malta oottaa niiden tapahtuvan, mutta yritän elää hetkessä, koska kesäloma menee kuitenkin niin nopsasti ohi! Mitä kesälomasuunnitelmia teillä on? – J 

4 thoughts on “DENIM BLUE HEELS

  1. Noi on kyllä tosi kivat munkin mielestä! 😊 ja nää on ostettu joku pari vuotta sitten niin en oo varma näiden saatavuudesta…:/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s