PERFECT SHORTS FOR SUMMER

IMG_5631

Black ones SheInside(<click!)  | White ones Zara
Vitsit tuolla on tylsä sää ulkona… ja kaiken kukkuraks oon saanu inhottavan kurkkukivun sopivasti tähän kesäloman alkuun… Nää kaks asiaa (etenkin toi sää) on hankaloittanu vähän näitä blogijuttuja, kuten sitä videopostausta, koska en oo jaksanut meikata tai edes harjata hiuksia päivisin. Onneks tää alkaa helpottamaan, koska pitäis tosiaan kuvata se video ja mulla on kauheesti suunnitelmia loppuviikoks, joten kurkkukipu saa luvan lähteä! 
Mutta asiaan! Oon löytäny kahdet aivan ihanat shortsit kesäksi. Noihin mustiin shortseihin en oo vaan keksinyt mitään yläosaa ja oon käynyt kaiken maailman blogit ja weheartit-kuvat, jos löytäisin jotain inspiraatiota, mutta ei… Onko teillä mitään kivoja asuehdotuksia noiden shortsien ympärille? Valkoset shortsit löysin taas aika vahingossa, kun olin ostamassa toppia Zarasta ja tulin sovituksesta pois ja mun silmät osu näihin shortseihin. Nää on ihanan tuntuset päällä ja tykkään ihan älyttömästi tästä mallista ja siitä miltä ne näyttää päällä! Näihin voi luoda arkisen sekä juhliin lookin, joka on iso plussa. Näitä molempia shortseja tuutte näkemään paljon kesän asukuvissa tai no kunhan toi sää alkais vähän kirkastumaan… 
Kummat on enemmän teidän mieleen? – J 
*) saatu blogin kautta yhteistyössä. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s