YESTERDAY’S OUTFIT

kuva

Mekko Gina Tricot  |  Kengät Espanja  |  Sormukset H&M ja Gina Tricot
Eilen juhlittiin tosiaan vuoden 2014 ylioppilaita! Kahden vuoden päästä toivottavasti mäkin saan pistää sen lakin päähän. Vaikka kirjotukset on vielä about 1.5 vuoden päästä niin alan jo nyt kuumottelemaan niitä… ehkä ekana pitäis suoriutua tosta kakkosvuodesta ja sitten ajatella kirjotuksia. 
Kierrettiin kaverin kanssa kolmet juhlat Espoo-Vantaa-alueella ja siitä menin kotiin ja pari kaveria tuli meille ja siitä sitten startattiin ekana Silvolaan ja sieltä lähdettiin sinne sun tänne. Oli kyllä tosi kivat lukukauden päättäjäiset! Tänään oon vaan maannut sängyssä, kattonut Awkwardia, syönyt mäkkisafkaa (ylläri) ja yrittänyt sisäistää, että kesäloma on alkanu. Ehkä sen tajuaa ton ekan lomaviikon aikana…
Onnea vielä kaikille ylioppilaille, valmistuneille ja peruskoulun päättäneille! – J 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s