PHOTO A DAY – 1. LATEST BUY

IMG_5193

Hellouu! Päätin tälleen jähän jälkijunassa lähteä mukaan tähän haasteeseen, jossa joka päivä julkaistaan yksi kuva jostakin aiheesta. Ensimmäisenä vuorossa on viimeisin ostos ja pitsihihainen paita on Zarasta ja narutoppi söpöllä ”helmalla” on BikBokista. Molemmat noista paidoista on vähän läpikuultavia, ilmavia ja tosi kesäisiä (kesä tule jo…). Narutopin päällä on myös iso läjä hopeisia ja kultaisia sormuksia jotka on GinaTricotista ja H&M:stä! Paidat tulee taatusti olemaan kovassa käytössä ja niitä tullaan näkemään enemmän täällä bloginkin puolella!

Saa nähdä miten tää haaste onnistuu, koska ihan joka päivä mä en pääsee postaamaan niin voi olla, että yhdistän sitten parin päivän kuvat samaan postaukseen! Te joilla on blogi ja miksei tähän voisi liittyä Instagraminkin puolella,  niin lähtekää ihmeessä mukaan tähän ”haasteeseen”! – J 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s