TRIANGL SWIMWEAR

IMG_4925

Otin pari viikkoa sitten yhteyttä Triangl Swimwear (< click!) nimiseen sivustoon jos ne ois kiinnostuneita yhteistyöstä ja sieltä tulikin heti myöntävä vastaus takaisin! Oon kuolannut Triangl-bikineitä tosi pitkään, mutta en oo niiden aika suolasen hinnan takia halunnut tilata… Nyt sain kuitenkin valita heiltä yhden parin biksuja ja rakastuin heti noihin vaaleenpunaisiin California Coral-bikineihin! (< click!) Noiden bikineiden mukana tuli myös tommonen bikineihin sopiva pussukka, jossa ne varmasti pysyy hyvänä ja tallessa!
Tykkäsin erityisesti Triangl-sivustolla, että siellä pysty tilaamaan yläosan ja alaosan erikokosina! Yleensä jos haluu ostaa jonkun setin niin ylä sekä alaosa on samaa kokoa… Noi biksut on myös tosi tosi tosi tukevaa matskua! Heti kun sovitin niitä niin huomasin eron verrattuna esimerkiksi henkkamaukan perusbiksuihin. En malta oottaa, että pääsen laittamaan noi päälle heti ensimmäisinä rantapäivinä! Taidan pitää noita koko kesän päällä… I know…I have a problem…
IMG_4938
I am a bikiniholic… kaikki kaverit nauraa mun bikinikokelmille ja joka kesä ostan ainakin 10 yläosaa tai alaosaa lisää ja välillä äiti yrittää (huom. yrittää) estää mua ostamasta biksuja… Bikinit on vaan niin ihania, en tiiä mikä niissä kiehtoo mua niin hirveesti, mutta noh… jollain on taipumusta keräillä kenkiä – mulla on taipumusta keräillä bikineitä. 
IMG_4930

Trianglilta on tosi helppoa ja nopeeta tilata bikinit ja ne saapuu myös tosi nopeesti! Mulla ei oo mitään negatiivista sanottavaa (ja tää ei oo siis pelkkää mainospuhetta)! Voi olla, että tilaan noiden pinkkien kaveriksi vielä toiset (note to self: sulla on jo tarpeeks bikineitä)! Mutta suosittelen ehdottomasti tilaamaan tuolta biksut, jos se on ollut harkinnassa tai jos kiinnostuit nyt näistä biksuista! – J

THANK YOU SO MUCH TRIANGL!  

*) Postaus on toteutettu yhteistyössä Triangl Swimwearin kanssa. 

26 thoughts on “TRIANGL SWIMWEAR

 1. Mitä väliä sillä on? 😃 ja mulla oli juuri bikiniarvonta jollet huomannut ja Triangl ehdotti nimenomaan sitä, että saisin heiltä bikinit ja mainostaisin niitä 😊 suuri osa mun kavereista ei esim. tienny et mitkä nää on 😊

  Tykkää

 2. Miltä noi näyttää päällä? Jotenki kummallisesti muotoiltu mutta saattaa olla tosi kivatki päällä! Ja näyttää niin mukavilta 😊

  Tykkää

 3. Mä oon jo vähän aikaa kuolannu noita ja mietin sitä et minkä koon valitsen. Oon saanu sellasen kuvan et noi on aika tiukkaa materiaalia? Vastaaks ne koot iha XS- S kokoja vai tuntuuko pienemmiltä?:)

  Tykkää

 4. Olen tyyliin samankokoinen kun sinä ja tilasin kanssa triangl uikkarit mutta molemmat osat M kokoa. Pelottaa että alaosa on hieman iso. Luuletko että M koko olisi mennyt sinullekkin? Uikkareiden vaihtaminen voi olla hieman hankalaa :/

  Tykkää

 5. Olen melkein saman kokoinen kun sinä mutta tilasin molemmat osat M kokoa. Pelottaa että alaosa on liian iso. Menisikö sinullekkin M koko alaosasta vai luulisitko sen olevan liian iso? Uikkareiden vaihtaminen voi olla hieman hankalaa :/

  Tykkää

 6. Paljonkohan noissa on toimituskulut, mietin vain mistä maasta noi tulee ja voiko noi jäädä tulliin tms.

  Tykkää

 7. Itsekin kuolanu niitten perää aika kauan, ja olen jo valmis ostamaan. Itse kysyin live chatis toimituskulujen hintaa, eli 20.00 USD iha mihin maahan vaan, eli n. 14,63€ 😊

  Tykkää

 8. Okei! Hyvä tietää itsekkin jos päädyn tilaamaan tuolta toiset biksut 😊 sen verran ihanat noi on!

  Tykkää

 9. Voitko auttaa? Olen 14vuotias, enkä ole kovin rintava. Näyttäisikö liian oudolta käyttää triangl biksuja?

  Tykkää

 10. En valitettavasti yhtään muista… Kuitenkin jo yli vuosi aikaa…mutta Trianglein sivuilla lukee varmasti lisää noista toimitusajoista 😊

  Tykkää

 11. Olen tilaamassa triangl bikineitä ja vähän mietityttää ne muut kulut joita voi tulla. Osaatko sanoa yhtään että kuinka paljon näitä maksuja saattaisi tulla, esim. postimaksuja 😊

  Tykkää

 12. Ei hyvänen aika xD olisit ees perehtynyt aiheeseen tai ottanut jotain selvää bikineistä ennen postausta. Ymmärsin, että sait nämä yhteistyössä postausta vastaan eikö? Tommonen "emmä tiiä mistä kankaasta nää on tehty, saatikka toimituskuluista yms." ei ihan anna hyvää kuvaa sinusta yhteistyökumppanina. Just saying… 😃 Selkeästi halusit vaan kalliit bikinit ilmaiseksi. Onnea.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s