BACK TO AUTUMN

IMG_4710

Tai noh…ainakin sään perusteella. Plääh sairaan tylsä keli. Olin tänään into piukeena menossa ottamaan asukuvia, mutta tottakai ulkona tuuli ja satoi nii oli vähän 50/50 onnistuuko mikään kuva. Hiukset naaman eessä, käsi naaman eessä, onnistunut kuva – hups se olikin tärähtänyt… Tää tapahtuu mulle joka kerta, argh… En oo kyllä tyytyväinen näihinkään, mutta noh…minkäs luontoäidille voi (ja niille käsille jotka ei tiiä missä olis hyvä olla…).

IMG_4742

Nahkatakki Vero Moda | T-paita H&M | Ruutupaita H&M (Inkalta lainassa) | Housut Zara | Kengät Palladium 

IMG_4693

En tajuu miten kaikki muotibloggaajat onnistuu ottamaan ihan täydellisiä asukuvia ku mulla on about 70% semmosia kuvia missä nauran, hiplaan hiuksia tai sitten toinen silmä kiinni ja toinen kattoo kieroon…just. Any tips? 
Viihdyin tossa asussa tosi hyvin ku toi oli niin ihanan rento! Tommosissa kuteissa käväsin Hulluilla Päivillä ja kahvittelemassa kaverin kanssa. Huomenna ois tarkotus laittaa vähän raitoja hiuksiin – saa nähä mitä tulee! Viikonlopun aikana on myös luvassa teille ihanille arvontaa joten stay tuned! 
Mä meen nyt herkuttelemaan mansikoilla ja macaronseilla ja sitten suuntaan saunaan! Mukavaa viikonloppua kaikille! – J 

8 thoughts on “BACK TO AUTUMN

  1. Haha i feel you! Mullekkin on niin arkipäivää tuo että kameran rullaa selatessa tekee lähinnä mieli itkeä 😃 Miten ne muut onnistuu niin hyvin…

    Tykkää

  2. Haha hyvä etten oo yksin tän ''ongelman'' kaa..:D mut joo pistää etenki turhauttamaan jos on -20 asteen pakkasessa ja lumisateessa seissyt ulkona sen 15 minuuttia ja kurkkaa kameran rullaa ja huomaa, että kaikki kuvat on epäonnistuneita…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s