IT’S YOUR TIME TO ASK!

IMG_4156

Heissan babes! Edellisestä kysymyspostauksesta on kulunut varmaan parisen vuotta (enkä oo varma onko sitä tallella ees…) joten ajattelin, että nyt kun teitä lukijoita on tullut tän parin vuoden aikana muutama sata lisää niin nyt olis kyllä kysymyspostauksen aika! Joten feel free ja kysy multa mitä vaan! (pidetään kysymykset kuitenkin asiallisina.)

Toteutan postauksen sitten kun kysymyksiä on mun mielestä tarpeeks! Ilmotan sitten kun en ota enää kysymyksiä vastaan! 

Kysymyksiä kehiin! // Feel free to ask me anything! – J

14 thoughts on “IT’S YOUR TIME TO ASK!

 1. lempparit: kouluaine, ruoka, artisti/bändi. parhaat kaverit? mitä arkimeikkiin kuuluu? vakio outfit minkä heität päälle jos on vaatekriisi? meetkö kesätöihin? mitä kesäsuunnitelmia? mitä aineita aiot kirjottaa? unelma-ammatti? mihin aiot hakee opiskelee? ootko seurustellu vakavasti? ootko ihastunut nyt? seurusteletko nyt? 😊 siin pari, tuun heittää lisää jos keksin!

  Tykkää

 2. mistä oot saanu noin paljon lukijoita? keskiarvo koulus? millo suutelit ekan kerran? lempiruoka mäkkärissä? perus aamupala? kui usein treenaat? minne haluisit matkustaa jos sais minne vaa? kui pitkä oot? kengänkoko? kaua oot harrastanu cheeriä? lempiherkku? paljo rahaa käytät kuussa shoppailuun? saatko viikkorahaa? ootko ikinä ollu herkkulakossa? (=

  Tykkää

 3. kauan sulle menee yleensä laittautuu kouluu? 😊 mihin panostat laittautumises arkisin esim. hiuksiin, ripsiin?

  Tykkää

 4. mistä saat tyylivinkkei pukeutumiseen ja tuleeks sulle sellast tunnet ettet kehtaa ostaa/käyttää jotai vaatteita ? 😊

  Tykkää

 5. itse toivoisin tekstimuodossa, tykkään niistä enemmän! 😃 missä maissa oot käyny, ja mikä oli niistä sun suosikki ?juotko alkoholia ja poltatko tupakkaa?parhaat kaverit?ootko tyytyväinen sun vartaloon?millon sul on synttärit?

  Tykkää

 6. millä kameralla kuvaat?missä päin asut?kuinka pitkä oot?mitä opiskelet?Sulla on tosi kiva blogi!:)

  Tykkää

 7. monta kurssii oot suorittanu ekan vuode jälkeen? 😃 ja yleisii fiiliksii vaskivuoresta, millasta on ollu? suosittelisitko sitä koulua 😊

  Tykkää

 8. mistä sun blogin lukijat on tullu ja kaua oot pitäny blogia?juotko usein alkoholia/ poltatko tupakkaa tai käytät nuuskaa?kuinka usein syöt päivässä?lempparit: leffa, sarja, puhelimen sovellus, puhelimen kuoret 😊

  Tykkää

 9. millä muokkaat sun kuvat? hankitko ajokortin kun täytät 18? mitä kursseja sul on tässä jaksossa? XD haha en keksi enempää ku on kysytty jo nii monta! 😃

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s