THE PERFECT BLACK LEATHER JACKET ✓

IMG_4650

Oon koko kevään ettiny sitä just sopivaa ja täydellistä mustaa nahkatakkia ja vihdoin ja viimein se löyty Vero Modasta hintaan 69,95! Kiertelin Oonan kanssa kokeen jälkeen Myyrmannin kaupat läpi ja tykästyin tähän heti, mutta en kuitenkaan jaksanut sovittaa takkia…kunnes kävin Kampin Vero Modassa ”ihan muuten vaan” (tais toi takki kummitella pikkusen päässä…) ja mun kokoa oli vaan yksi jäljellä niin mun oli heti pakko saada se, koska tiiän, että oisin jäänyt katumaan takin jättämistä kauppaan. 
Tossa takissa on superkivat yksityiskohdat esim. olkapäissä ja ranteissa noi kuvioinnit ja tykkään etenkin tosta kuviosta mitä tossa takissa on, unohtamattakaan hopeisia yksityiskohtia! Toi tekee asusta kun asusta kivan näköisen ja ah…on se vaan niin ihana. – J

PS. Miltä kuulostaisi kiva kesään liittyvä arvonta? 😉

4 thoughts on “THE PERFECT BLACK LEATHER JACKET ✓

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s