LATE MORNINGS = PERFECTION

IMG_4585

Tsau! Mulla oli perjantaina täydellinen aamu. Sain nukkua pitkään, katoin pari jaksoa Kostoa, söin ja meikkasin rauhassa eikä ollu kiire yhtään minnekkään. Kävin nopsasti Helsingissä ostamassa nahkatakin ja sitten tulin takaisin kotiin laittautumaan ja vaihtamaan vaatteet ja lähdin juhlistamaan kavereiden kanssa koeviikon päättymistä!

IMG_4625
Oon miettinyt tässä, että kiinnostaisko teitä joku video? En tykkää hirveesti mistään höpöttely-videoiden tekemisestä, mutta meikkivideoiden teko on kyllä tosi kivaa ja tykkään ite kattoo muiden meikkivideoita! Oisko jotain toiveita? Arkimeikki vai juhlameikki? Let me know! – J

8 thoughts on “LATE MORNINGS = PERFECTION

  1. Meikkivideo ainakin kiinnostaa! Tai sitte esim huonepostaus videolla/kuvina vois olla kiva ellet oo vielä tehny?:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s