INSTALATELY

janiaa

Uusinta Cosmoa (Ellie Goulding ) ja tuoreita superhyviä mansikoita välipalaksi! Oispa jo kesä, että noita vois vetää kyllästymiseen asti…vai voiko mansikoita muka vetää kyllästymiseen asti? Naaaaat. |  Enää alle 100 päivää siihen, että mun hamsu tulee Ranskasta Suomeen. Ikävä vaan kasvaa… Onneks ollaan ens kaudella samassa joukkueessa ja samassa koulussakin!   |  Viime viikkoista outfittia ja tää oli ennen koeviikkoa, kun jaksoi vielä panostaa pukeutumiseen.  |  Näillä fiiliksillä tsemppasin itteeni bilsan kokeen luvussa…saa nähdä miten meni. Koeviikot on aina niin tuskasia, kun lukemisesta ei vaan tuu mitään. Enää onneks vaan 2 koetta jäljellä eli enkku ja ruotsi, jotka on onneks mun vahvimpia aineita ja pahimmat eli biologia 1 ja yhteiskuntaoppi 1 on takana!

janinaaaaa

Uudet Niket! Nää on luonnossa paljon kirkkaammat ja semmoset neonpinkit. #pinkformeplease Nää on kans tosi mukavat jalassa ja näillä on tosi hyvä kävellä! Uudet lempparikengät! Kiitos isi   |  Miksu nukkuu päiväunensa välillä vähän normaalista poikkeavammista asennoissa. Nytkin se nukkuu tommosessa pienessä kasassa tässä mun viekussa.  |  Näin monta päivää oli jäljellä kun varattiin Lontoon matka! Enää 117 päivää! (pitäis vissiin säästää rahaa tai jotain…)  |  ”But first…let me take a SELFIE!” Soi päässä kokoajan…
Semmosta tällä kertaa! Nyt on pakko kyllä mennä vähän siivoilemaan tätä mun sikolättiä, joka menee etenkin koeviikkosin ihan hirveeseen kuntoon ja pitäis vielä vähän lukasta englantia ja ruotsia ja ah, kohta on taas koeviikko ohi! Enää yks koeviikko ja onkin jo kesäloma… Mites teillä on mennyt koeviikko? – J 

7 thoughts on “INSTALATELY

  1. Kiitos! 😊 ja joo ihan äidin kanssa tehään mun synttäreiden kunniaksi äiti-tytär trip! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s