PACK YOUR BAGS BABY BECAUSE WE’RE GOING TO…


..Lontooseen 27.-30.7.2014! Lähdetään äidin kanssa lopussa ihanalle äiti-tytärmatkalle Lontooseen shoppailemaan ja vähän katselemassa nähtävyyksiä. En oo koskaan ollut Lontoossa – tai edes Englannissa, joten nyt pyydän teiltä ihanilta vinkkejä missä ja missä ei kannatta käydä, missä on halpoja vaatteita, hyviä vaatekauppoja, ruokapaikkoja jne. I want to know everything! Meidän hotla sijaitsee Oxford Streetin läheisyydessä, joten jos siinä on jotain must see places, niin kertokaa! – J
(kuvat: weheartit.com)

15 thoughts on “PACK YOUR BAGS BABY BECAUSE WE’RE GOING TO…

 1. Haha! On kyllä tosi kiva päästä tonne kun oon kuullut pelkkää hyvää Lontoosta ja oon aina halunnu käydä siellä! 😊

  Tykkää

 2. Madame tussaudsin vahakabinetti on ainakin näkemisen arvonen! 😊 sit kaupoista tietty vs yms muut peruspaikat ja primark on vaan pakollinen 😃 london eye ei osottaunu niin ihmeelliseksi mitä vois aatella, mut kirkkaalla säällä sekin varmaan kokemisen arvonen. The hummingbird bakery, ihana pieni leipomokahvila vähän syrjemmällä. Hitsi, ei tuu kamalasti mitään erikoisempia mieleen vaikka ei tosta niin kauan ole kun ite olin käymässä! 😃 toivottavasti oli silti edes jotain apua, xx

  Tykkää

 3. Joo ollaan vähän kahden vaiheilla, että mennäänkö tonne Madame Tussaudsiin! Ja totta kai VS ja Primark on pakko koluta läpi! Mutta kiitos suuresti vinkeistä! 😊

  Tykkää

 4. Nooo oxford streetiltä löytyy kaikki.. 😃 sit siinä on paljon poikkikatuja ja niille kannattaa myös mennä, koska niiltä löytyy tuplasti lisää kauppoja. Uskon että vs kiinnostaa myös joten jos siis sinne haluat niin kannattaa metsästää isoa "Next" nimistä liikettä jonka luota menee pikkikatu nimeltä "Bond street", itellä meni tajuttoman kauan löytää liike koska se on vähän piilossa mutta tota nextiä kannattaa tosiaan yrittää bongata (sitä isointanext myymälää siis). Ja sit no primarkhan on tietty aika must ja sen nyt löytää joka paikasta. Ja jos Abercrombielle mielit niin kannattaa ettii googlesta ohjeet, on meinaan sen verran piilossa se 😃. Jos on yhtään aikaa niin suosittelen ehdottomasti käymään Westfield nimisessä ostoskeskusessa (Stratfordissa, menee noin 15 min. metrolla oxford streetiltä), sillä siellä oli tosi laaja valikoima kauppoja. Tykkäsin ite pyörii siellä enemmän kun ite keskustassa, koska kaikki löyty samasta paikasta jopa se victorias secret (ei tosin ihan voita bondin nelikerroksista liikettä 😃), nii oli jotenkin paljon helpompaa! Toivottavasti oli jotain apua! 😃 😊

  Tykkää

 5. Suosittelen käymään bussilla jollain kiertoajelulla, siinä näkee aika hyvin sitä kaupunkia! 😊 Jos shoppailla aijot niin siinä oxford streetillä on paljon aika kivoja kauppoja, ja sit missä mä en ite käynyt ja mikä mua jäi vähän harmittamaan, niin Westfield Stratford City! Siel on ilmeisesti kans aika mukavasti kauppoja. 😊

  Tykkää

 6. Vautsi miten paljon vinkkejä! ❤ tonne Westfieldiin on kyllä pakko päästä ja oonkin tehnyt puhelimeen jo muistiinpanot kaikista kaupoista joissa haluun käydä (ja jopa ne kerrokset missä kaupat on 😃) mutta ainakin aion käydä ton Oxford Streetin ja ne sen läheisyydessä olevat ''pikkukadut'' läpi, joissa taitaa juuri olla esim. Hollister, Abercrombie ja joku kenkäkauppa mistä saa tosi halpoja Converseja! Mutta kiitos myös sulle vinkeistä! 😊

  Tykkää

 7. Joo kuten jo mainitsinkin niin toi Westfield on mulle ainakin semmonen must see-paikka! Ja äidin kanssa ollaankin mietitty oisko tommonen kiertoajelu semmosella ihanalla punasella bussilla kiva – joten sellasella vois mennäkkin! Kiitos! 😊

  Tykkää

 8. Älkää sit tehkö sitä virhettä et kysytte paikallisilta neuvoo westfieldii nimittäi on vissii vähän kalliimpi maku niillä ku jokane neuvo sinne toisee westfieldii missä oli pelkästään jotain lv, prada yms. 😃d mentii sit tietty sinne vaikka pyydettii stratfordii ohjeita(siellä ei kuulemma oo mitään näkemisen arvosta sanottiin meille? 😃) menetettii siin sit tunti ku ravattii eka sinne väärää… Kiva vielä ku oli ilta ja siel ois ollu paljo kaikkee mut ei sitä enää hirveesti sit ehtiny.. 😃d

  Tykkää

 9. Vitsi mua ärsyttää…en yhtään muista sen hotellin nimeä 😟 mut se on silleen, että Oxford Streetiltä mennään jollekkin pikkukadulle ja se on ihan siinä OS:n vieressä!

  Tykkää

 10. Mä olin just viime viikolla Lontoossa ja mulle kierto ajelu oli pettymys. Bussi pysähteli koko ajan joten sillä kesti tosi kauna. Okei nähtävyydet näki ihan hienosti, mutta en ite ainakaa saanu mitään hirveen hyvii kuvia koska bussi oli aika täynnä niin kuvissa näky aina jonkun muun kamera tai päitä. Se makso meillä 28 puntaa. Ja semmonen vinkki että käyttäkää takseja niitä on niin helppo saada ja ne on todella halpoja (ainaki Suomeen verrattuna). Ja älkää ostako teatteri lippuja kojuista piccadilly circusessa jos ootte menossa teatteriin, me jäätiin ilman lippuja sen takia. Tulipa kauheen negatiivisen kuulonen 😃 mut lontoo on kyllä upee paikka ja tykkäsin kovasti, vaikka tossa tuli noita huonoja juttuja aika paljon lueteltuu.

  Tykkää

 11. Hyde park on aivan ihana paikka sinne kannattaa mennä vaikka illalla ihan vain kävelemään ja rentoutumaan 😊 ja primark, ehdoton, mutta kannattaa varautukaan niin fyysisesti kuin henkisesti siihen väki määrään mitä siellä on, varpaat survoutuvat 😟Nimimerkillä juuri viime viikolla lontoosta kotiin tullut 😃

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s