UUDENVUODENLUPAUKSET

(kuvat: weit)

1. Yritän panostaa mahdollisimman hyvin asukuviin tulevaisuudessa! 2. Aion syödä joka aamu aamupalan ettei tarvi kärsiä kurnivasta mahasta oppitunneilla. 3. Aion juoda vettä! Oon maailman huonoin juomaan vettä, mutta nyt aion juoda enemmän vettä ja jättää limpparit pois. 4. Haluisin alkaa lenkkeilemään useemmin, mutta oon maailman huonoin lenkkeilijä. Vaikka kuinka paljon juoksisin, niin se tuntuu joka kerta yhtä raskaalta. 5. Aion pitää huoneeni siistinä! (sormet ristiin äiti) 6. Aion panostaa opiskeluun! 7. Aion satsata enemmän kaverisuhteisiin. Kaikki aika menee nykyään jäähallilla tai koulujuttuja tehdessä, mutta yritän löytää jostain aikaa kavereille. 8. Kaikista lupauksista tärkein – aion olla onnellinen. 

Vuosi 2013 oli opettavainen ja en malta oottaa mitä tää vuosi tuo tullessaan! Oon avoin kaikille uusille asioille! Mitä lupauksia teillä on? Onko samoja kuin mulla? – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s