Let’s take a look at year 2013… (part 1)

 Koko tammikuu meni aikalailla jäähalleilla – joko treenatessa ja kisatessa.  Oli 2.valinnat Jyväskylässä ja koko kisasuoritus meni ihan plörinäks jäälle menosta asti…saatiin kuitenkin hopeeta ja se oli iso juttu! ♥ Oli myös EVT:n perinteiset kutsukisat Vantaalla. 
♥ Helmikuussa sattu ja tapahtu kaikennäköstä. Taidettiin treenailla opontunneilla yhteishaun tekemistä ja raadettiin (nääh…) niska limassa peruskoulun loppukokeiden kanssa.  Hengasin koulussa enimmäkseen Jennan kaa, koska olin vielä riidoissa yhden ihmisen kanssa.  Rakastuin avocadoon ruisleivän päälle laitettuna ja teehen!  Oli Pihlan Sweet 16-juhlat, jotka järkättiin sille yllätyksenä ja ai että kun oli ihanaa järkätä noin mieluinen yllätys jollekkin! #KlakenKuumatKinkut  Mentiin Juulian kummitädille Turkuun  katsomaan muodostelmaluistelun SM-kisoja ja nukuttiin uudistetussa kanalassa, haha… (oli muuten hienoin kanala ikinä) 
♥ Kuten tammikuussa niin myös maaliskuussa oli paljon kisoja ja myös paljon treenejä.  Oli aluemestaruuskisat Helsingissä ja loppukisat Vantaalla, jossa tulimme neljänsiksi! ♥ Käytiin ennen loppukisoja syömässä joukkueen kanssa Amarillossa ja silloin oli tosi hyvä ja aurinkoinen keli! Kevätfiilis kasvoi lisää! ♥ Söin aina koulun jälkeen jogurttia, muroja, banaania ja päärynää, namskis! 
 Huhtikuussa joukkue hajosi ja se tuntu maailmanlopulta… ♥ Tehtiin koulussa yhteishaku joskus maalis-huhtikuun vaihteessa ja mulla oli hakutoiveina 1. Vaskiksen medialinja 2. Vaskiksen yleislinja 3. Arkadian yleislinja. ♥ Kausi tosiaan loppu itkuisissa tunnelmissa kevätnäytöksessä…yli puolet lähti, mutta puolet jäi tulevaa kautta varten!  Hengailtiin koulun salissa ja aloitettiin harjottelemaan ysien tanssia!  Oli Catan 18v syndet! Taisi olla ehkä liiankin kivaa, hups… 
♥ Toukokuussa lähestyttiin peruskoulun loppua ja kokeetkin alkoivat olla ohi! Käytiin luokan kanssa Vierumäellä, jännitin ihan sairaasti yhteishaun tuloksia ja vietin monta ihanaa viikonloppua kavereiden kanssa ja elettiin täysillä! ♥ Oli vappu ja pidettiin kavereiden kaa vappujuhlat! ♥ Miksukin pääsi vappufiiliksiin…  Mentiin Saaran kanssa Viroon päiväristeilylle! Tosta on tullut jo pieni tapa, että mennään kerran puolessa vuodessa Viroon! Se on niin kiva pikkubreikki Suomesta. ♥ Minä menossa Vaskivuoren lukion medialinjan haastatteluun. Jälkeenpäin oon tajunnut, että hyvä etten päässyt sinne, koska tuskin se olisi ollut sitä mitä olisin halunnut tehdä. Tuona päivänä oli kyllä ihan törkeen kuuma…muistan vielä kun kävelin Myyrmannista Vihdintielle pari kilsaa ja meinasin pökrätä siihen kuumuuteen… 
♥ Toukokuu oli pakko laittaa kahdesti, koska tässä kuussa tapahtu niin paljon.  Oli ihanaa kun pysty pitkästä aikaa laittamaan pelkän topin ja farkut päälle ja lähteä kouluun! Ei tarvinnut enää neuleita ja balleriinat olivat jalassa aikakin monta kertaa.  Talviturkkikin taisi lähteä siinä toukokuun lopussa Kattiksen kanssa uidessa. ♥ Kavereiden kanssa juhlimista Alinalla! ♥ No ne ysienjuhlat! Tätä jokainen tyttö oli oottanut yläasteen alusta alkaen kuin kuuta nousevaa, mutta koko päivä meni muutamassa sekunnissa ohi… mutta sai laittautua nätiksi ja ostaa mekon (vaikka en jälkeenpäin pidäkkään mun mekkovalinnasta…). 

Tähän on hyvä päättää ensimmäinen osa mun kuluneesta vuodesta! Toivottavasti tykkäätte! Osa 2 tulossa pian…stay tuned! 😉 – J

4 thoughts on “Let’s take a look at year 2013… (part 1)

  1. Pidin siitä silloin, mutta jälkeenpäin en yhtään…:( Kiva, että olet tuota mieltä! 😊 Kiitos!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s