CHRISTMAS 2013

Hyvää joulua 2013 jo etukäteen! Huomenna en ajatellu postailla vaan syödä ja rentoutua koko päivän. Nää päivät ennen joulua oon siivoillu ja tehnyt pipareita vaikka en tykkääkkään itsetehdyistä pipareista laisinkaa, mutta niitä on niiin kiva koristella! Kävästiin pikavisiitillä Tampereella moikkaamassa mummua toissa päivänä, itseasiassa samaisena päivänä kun mun virallinen joululoma alkoi! 
Joululomalla oon ajattelut nukkua pitkään, mennä Viroon päiväksi kavereiden kanssa, syödä ja vielä vähän lisää syödä, shoppailla ja ehkä jopa lukea alustavasti koeviikkoa varten (joka tosin on vasta tammikuun lopussa, joten saa nähdä miten tämä ”lukeminen” sujuu…) Nyt meen kattomaan jos telkkarista tulisi joku kiva joululeffa! – J

4 thoughts on “CHRISTMAS 2013

  1. Canon 1100D ja rehellisesti sanottuna en tiedä kameroista oikeastaan mitään…kuvaan yleensä sillä ''ei salamaa'' jutulla ja joskus kasvokuva- tai maisemakuva-asetuksella! Toivottavasti tästä oli apua…:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s