Love at first sight…

OI KYLLÄ…vuoden himoamisen jälkeen suuri toiveeni toteutui. Laitoin äidilleni viestiä, että nyt Stockmannilla olisi haluamaani laukkua jäljellä ja sain äidiltä luvan käydä varaamassa Michael Korsin Jet Set laukun Jumbon Stockmannilta ja kun tulin treeneistä kotiin niin sievä Michael Korsin valkoinen pussukka odotti minua sängylläni ja pussukan sisältö oli rakkautta ensisilmäyksellä. Alunperin suunnittelin erään toisen mallin hankkimista, mutta kyseinen laukku olisi ollut niin pieni ettei siitä olisi ollut hirveästi hyötyä koulukirjojen kantamiseen. 
Laukku on ihanan tilava. Se on jaettu kahteen osaan ja keskellä on suuri vetoketjutasku johon mahtuu juuri ja juuri tietokoneeni (this was meant to be…), siinä on myös pienempi vetoketjutasku, klipsi johon voi laittaa avaimet kiinni, 4 pienempää taskua ja vielä yksi tasku johon taitaa mahtua iPad. Laukku on ulkonäöltään erittäin simppeli, joten se sopii kaiken kanssa yhteen. Voisin kehua laukkua loputtomiin, mutta jätän kehut nyt tähän. 
Toinen ostos Stockmannilta oli Yves Saint Laurentin Shocking-ripsiväri, josta oon kuullut ihan älyttömän paljon kehuja, joten päätin kotiuttaa myös sen samalla. Onneksi minulla oli lahjakortti Stokkalle, etten joutunut maksamaan ihan täyttä hintaa kyseisestä ripsiväristä! Ripsiväri maksoi 37,50e, mutta laatuun kannattaa panostaa! Nyt menen kuitenkin jatkamaan historian lukemista ja teen äidinkielen projektin valmiiksi! – J

6 thoughts on “Love at first sight…

  1. toi laukku on kyllä ihan sika ihana ja oon miettinyt tota mallia joskus itsellenikin, mutta mulla on yks toinenkin malli mielessä 😃dhttp://emma-whatmybrown.blogspot.fi/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s