Wishlist for Santa + kuulumisia

Joulu lähenee kovaa vauhtia joten on taas aika raapustaa kirje Joulupukille! Tänä vuonna toivon Michael Korsin laukkua, Hollisterin oloasua, kultaista kelloa (en kuvassa olevaa MK:n kelloa), rahaa ja kasvohoidon. Joululahjaksi itselleni ostan jotain kivaa ja läheisille pitäisi myös keksiä jotain…:)
Mutta nyt niihin kuulumisiin. Edellisestä postauksesta on älyttömän kauan aikaa…syinä tähän ovat olleet nämä päivät jolloin aurinko laskee jo 4 jälkeen (varmaan jokaisen bloggaajan ongelma näin syksyisin), treenimääriä on lisätty taas ja viime viikolla vietinkin 6 päivää treenaten ja koulutehtävät- ja projektit. No mutta mitä muuta mulle kuuluu? Oon vieläkin joka aamu innoissani siitä, että saan käydä koulua Vaskiksessa, oon myös innoissani meidän kisaohjelmasta ja lähestyvistä kisoista, mutta eipä siinä mitään muuta ihmeellisempiä. Tapaturmia on myös tämän hiljaisuuden aikana tapahtunut eli yksi lievä aivotärähdys sattui leirillä kun tulin jäällä avustetusta voltista päälleni alas ja se kova isku päähän aiheutti mulle myös hampaan ytimen tulehtumisen ja maanantaina pitäisikin mennä ensimmäiseen juurihoitoon…hyi. Mutta tästäkin huolimatta elämä sujuu todella hyvin! Yritän palailla mahdollisimman pian vähän paremman postauksen kera, adios! – J

6 thoughts on “Wishlist for Santa + kuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s