The hardest part about winter…

…on nimittäin erittäin simppeliltä kuulostava talvikenkien valinta. Mulla on meneillään hirveä kriisi ja valinnanvaikeus kummat kengät olisivat kivemmat. Mulla on useampana talvena ollut käytössä vaan perus Converset, koska en oo erityisemmin tykännyt talvikengistä, joten päätin sitten kulkea talvikuukaudet varpaat jäässä… Noi Timberlandin kengät ovat aitoa mokkaa ja ostinkin n. 3 vuotta sitten aitoa mokkaa olevat kengät ja ne on mulla vieläkin käytössä eli ovat säilyneet tosi hyvin! Ja muina talvikenkinä on toiminu myös parinkymmenen euron ylipolven ulotuvat saappaat Fafala Shoesista. Tää valinta on niin vaikea…mutta aloitetaan vaikka River Islandin plussilla ja miinuksilla…
River Island:                                                                         
+ kultaiset yksityiskohdat                                                          
+ miellyttävä ulkonäkö (tietty…)                                                  
+ halpa hinta
– ei välttämättä niin laadukkaat
– tekonahkaa

Timberland:
+ ihanan väriset
+ miellyttävä ulkonäkö
+ todella laadukkaat
+ vedenkestävät
– hinta…

Kertokaa teidän mielipiteitänne näistä kengistä ja miten te tekisitte? Mulla olisi ollut selkeä valinta mitkä kengät haluan mun talvikengiksi, mutta a) ne olivat loppuunmyyty ja b) sieltä paikasta luvattiin, että niitä tulisi lisää, mutta eipäs ole näkynyt… Auttakaa mua! – J
PS. Kiitos, kiitos, kiitos ja kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista…ootte vaan parhaita 

9 thoughts on “The hardest part about winter…

  1. Molemmat on kyl ihania, mut mieti kans sitä et aiotko käyttää niit sit viel enstalvenaki? Tai siis et ei oo ehkä kovin järkevää ostaa noit kalliimpii kenkii jos et käytä niit sit enää tän talven jälkee (:

    Tykkää

  2. Tää nyt ei liity aiheeseen mut miten oot saanu tuon signerica fontin tuohon sivulle? 😊dayswithmebykristiinas.blogspot.fi

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s