From Victoria’s Secret with love…

Moikka ihanat! Mun koeviikko tosiaan loppu eilen ja samalla lopetin Arkadian yhteislyseossa. Nyt mulla on neljän päivän viikonloppu ja maanantaina alotan Vaskivuoressa! Mutta tosiaan postauksen aiheeseen…eli kun oltiin Saaran kanssa meillä niin mentiin ihan muuten vaan Victoria’s Secretin sivuille selailemaan, mutta eihän voitu sieltä tyhjin käsin lähteä, joten laitettiin tilaus menemään! Molempien tilaukset maksoivat yhteensä about 85 euroa ja siihen sisältyi kaikki postimaksut, verot, jne. Eli koko tilaus maksoi about 200 euroa…mutta tosiaan tällä korvattiin vähän niikun meiän suunnittelema Viron reissu ja tässä tilauksessa tuli vain tarpeellisia asioita!

 Meikkipuss$12.00
 Rasva $12.00 ja kuorintavoide $10.00
Yogapants (tosi kätevät salille ja lenkkeilyyn!) $35.00 ja juomapullo $12.00
Tilauksessa meni noin vajaa kaksi viikkoa mun mielestä ja VS:llä on kyllä tosi hyvä asiakaspalvelu, tai saatiin sähköpostiviestiä, että nyt pitäisi maksaa 40 dollaria veroja jne. ennen kun tilaus lähettiin ja tossa vaiheessa ton tilauksen ois voinu ns. perua jos ei olisi halunnut maksaa noin paljoa! Nyt meen nauttimaan mun ekasta vapaapäivästä Saaran kanssa ja mennään shoppailemaan! Tänään illalla tulossa myday-postausta! – J

6 thoughts on “From Victoria’s Secret with love…

  1. Kyllä meille tuli enemmänki 😊 en vaan yhtään muista paljon…yhteensä mä maksoin 84.50euroa!

    Tykkää

  2. Nojoo en mäkään hirveen hyvin osaa selittää…XD noi kaikki maksut kyllä riippuu kans siitä kuinka monella dollarilla sä tilaat ja mitä sä tilaat 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s