GTRW | VIDEO

Music: Bruno Mars – Locked Out Of Heaven (Sultan & Ned Shepard Remix)

Mietin tosi pitkään julkasenko vai en tätä videota, koska mun mielestä kaikenlaisten videopostauksien teko on ahdistavaa… no päätin kuitenkin julkaista tän 300 lukijan kunniaksi ja toivepostauksissa oli toivottu videopostausta ja tein postauksen vähän aikaa sitten mun arkimeikeistä niin ajattelin toteuttaa saman idean vielä videolla. Toivottavasti pidätte! Itseäni tietysti hirvittää joka ikinen pieni yksityiskohta, kuten toi mun ilmeettömyys, mutta taisin olla vaan liian keskittynyt tohon meikkaamiseen… Mitä mieltä olette?  – J
PS. Laatu kannattaa laittaa tuohon 720p HD!
PPS. Tää video on suurentunut leveyssuunnassa näköjään…

22 thoughts on “GTRW | VIDEO

 1. oon outo, mutta tykkään niin paljon katsoa kun muut meikkaa, s eon jotenkin niin hauskaa 😃 ei siis silleen pahalla! voisitko muuten kertoa, mihin 'ongelmiin' käytät mitäkin väriä tuosta seppälän peiteväripaletista ? o:

  Tykkää

 2. Joo en valitettavasti löytänyt mistään sitä asetusta mistä saisin laitettua sen mobiililaitteille näkyväksi :/ Osaisko joku neuvoa? 😊

  Tykkää

 3. Vaaleanpunaista käytin tummiin silmänalusiin paitsi nyt mulla on valokynä, niin ei ole tarpeellista käyttää sitä pinkkiä! Samoin valokynä korvaa sen valkosen jolla korostin kulmakarvojen korkeinta kohtaa. Vihreää käytin punottaviin kohtiin ja finneihin, mutta se on nyt loppu ja nyt käytän vaan sitä ruskeeta punasuuden peittämiseen ja epäpuhtauksiin 😊

  Tykkää

 4. Noo mulla on molemmissa korvanlehdissä molemmilla puolilla 2, oli parisen vuotta vasemmassa korvassa rustolävistys kunnes annoin sen kasvaa pois kun otin vasempaan korvaan tragus-lävistyksen reilu vuosi sitten ja se näytti mielestäni vähän hölmöltä, kun oli rustolävistys ja tragus-lävistys samalla puolella… 😊 Mielipidehän tää siis on vain!

  Tykkää

 5. 10 päivää postaamatta… Ääööh turhauttaa avata tää jokapäivä turhaan… Enkä jaksa samaa tuota ainaista "minulla on lukio ja luistelu" …. on bloggareita jotka käyvät koulun lisäkai myös töissä ja asuvat omillaan j silti tekstiä tulee jokapäivä

  Tykkää

 6. Minä käyn myös töissä…:) ja mun mielestä lukio-opinnot menee vaan blogin ylitse, varsinkin kun mulla alkoi jo maanantaina koeviikko. Samalla tässä yritän hoitaa lukiovaihtoa, josta oon teille huomenna tulossa kertomaan 😊 ja saanko kysyä, että miten se vaikuttaa jos asuu omillaan? 😃

  Tykkää

 7. Kysytkö oikeesti… noh.. Jos oikeesti luulet et se et asuu perheenkaa vie yhtäpaljon aikaa kun yksin eläminen nii… ensinnäki kävisit ite kaupassa ja siinä menis aikaa , maksat ite laskut ja muut jossa menee myös aikaa , teet itelles ruokaa jokapäivä siivot yksin koko talon… Siinä menee kuule paljon kauemmin kun perheen helmoissa asuvalla.. Nimimerkillä itse asun yksin.. älä sinä vain koskaan muuta jos kuvitelmana on että omankodin pito ei vie aikaa

  Tykkää

 8. Okei. Mä oon kuitenkin vasta 16-vuotias ja harva mun ikäinen ajattelee tommosia ja toii on mulla edessä vasta muutaman vuoden päästä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s