via instagram @janinavanessa

 Eli tällä kertaa vähän tämmöstä Instagram-päivittelyä! Kuvia on parin kuukauden ajalta, toivottavasti pidätte! 
Mulla oli tänään vapaapäivä treeneistä ja oon vaan viettänyt sen sängyssä loikoillen, luksusta…ja huominen taitaa mennä samalla kaavalla ja ajattelin tehdä mun elämäni ensimmäiselle koeviikolle lukusuunnitelman. Tänään oli koulussa myös tosi ”essee-painotteinen”-päivä, nimittäin saatiin meidän uskonnon esseet, psykologian ryhmäesseet ja tehtiin kemiassa esseet (joka meni ihan päin sanonko ees mitä…). Esseiden palautus meni kai ihan OK, koska uskonnosta sain 4/6p ja psykasta meidän ryhmä sai 4.5/6p! Nyt meen lukemaan huomiseen englannin sanakokeeseen, palaillaan viikonloppuna! – J

6 thoughts on “via instagram @janinavanessa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s