ATM

Moikka! Taisin mainita teille edellisessä postauksessa, että olin saanut yhden paketin postissa! Hong Kongista asti, haha. Tilasin mulle SheInsidelta tommosen tummansinisen topin ja syksyksi (ja miksei vaikka kevääksikin) nahkatakin, jossa on tosi kivoja yksityiskohtia! Taitaa vaan olla jo tän kuun lopussa liian kylmä nahkikselle…tänäänkin tutisin bussipysäkillä kun tulin koulusta kun tuuli niin paljon…no mutta onneksi mulla on jo valmiiksi hankittuna ihana uusi talvitakki, jonka pääsen esittelemään teille pian! 
Aina näin tiistaisin kun pääsen jo 12.45 ja treenit alkaa vasta 18.00 niin tykkään tehdä kunnon panostus välipalan itelleni! Vielä viime vuonna saatoin ostaa jonkun lihapasteijan, kokista ja ehkä vähän karkkia koulun jälkeen, mutta huomaa kyllä tosi hyvin eron kuinka paljon enemmän tommonen terveellinen annos täyttää kun se lihapasteija ja kokis! Lompakossakin näkyy ero kun en osta enää niin paljon kaikkea herkkua (lukuunottamatta keskiviikkoista opo:n tuntia…pitäis siitäkin ”tavasta” päästä eroon…). Mutta juu voisin alkaa tekemään läksyjä etteivät ne jäisi aina treenien jälkeiselle ajalle kun oon ihan poikki ja haluun vaan nukkumaan…mutta pitemmittä puheitta meen myös valmistautumaan treeneihin! Until then…;) – J

6 thoughts on “ATM

  1. oon kuolaillu tota takkia niin kauan ku muistan! mites oli noi postimaksut ja kauan meni tulla? =) maksoitko ihan visalla netissä?

    Tykkää

  2. En tiiä paljon postimaksut oli, mutta tasan 2 viikkoa meni, mutta tuolta tilaillessa vaihtelee noi postitusajat…esim. ootin mun edellistä tilausta yli kuukauden…:D ja äiti tais maksaa PayPalilla 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s