My beautyproducts

Meikkipohja:  1. Laitan Seppälän CoverAll-paletista tota vihreätä punasiin kohtiin. 
                    2. Samaisesta paletista laitan silmien alle tota ”ruskeaa”.
                    3. Meikkivoiteena mulla toimii Lumenen CC-voide! Ostin tän toukokuun alussa, eli tää on ollut
                        mulla n. 4 kuukautta käytössä. Levitän ton voiteen koko naamalle.
                    4. Sitten laitan GinaTricotin valokynää/peitevoidetta silmien alle, näppyihin ja ylähuulen                                                           yläpuolelle korostamaan amorin kaarta. 
                    5. Sitten on vuorossa aurinkopuuterin laitto, jota laitan poskille, ohimoille, otsaan ja leukaan. 
Meikkisiveltimet: ostin juuri uuden aurinkopuuterisiveltimen ja meikkivoidesiveltimen! Kaikki siveltimet ovat GinaTricotista                              paitsi kulmakarvapihdit ja ripsi/kulmakarvaharja.

 Kulmakarvat: kulmiin käytän H&M:n luomiväri paletista tota 2, 4 ja 5 sävyä ja vähän muotoilen lisää Lumenen kulmakynällä.

Silmämeikki:  1. Laitan Seppälän Wet n’ Wild-merkkistä valkoista kajaalia silmän sisimpään nurkkaan ja tohon alas.
                    2. Taivutan ripset Sephoran ripsentaivuttimella (kaikista paras! Vaikka onkin aika kallis                                                           ripsentaivuttimeksi, niin tolla saa kyllä tosi hyvin taivutettua ripset!
                    3. Laitan Lorealin ripsiväriä jonka sain äidiltä kun omani loppui ja tosta tuli heti lemppari!
                    4. Lopuksi laitan sillointällöin mustat rajaukset H&M:n nestemäisellä eyelinerilla.

 Shampoo ja hoitoaine: käytän Lorealin Smooth&Polish-tuotteita ja nää on kyllä tosi hyviä! Hiuksista tulee tosi pehmeät.

Muut hiustenhoitotuotteet: 1. Redkenin DiamondOil on ihan huipputuote! Latvoista tulee suorat, pehmeät ja hyväkuntoisen                                               näköiset!
                                      2. Piimax C+Kalkki D-tabletteja syön pari kertaa päivässä. Näitä kuuluisi syödä 4 kertaa, mutta                                               jotenkin aina unohdan…näitten vaikutuksesta en osaa sanoa muuta kun, että ripset on kasvanut                                           tosi paljon kun noita alotin pari viikkoa sitten syömään!
                                      3. Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä mun ihana pinkki TangleTeezer! Toi on ihan paras, tosta                                           tulee tosi pehmeät hiukset ja toi ei revi hiuksia melkein ollenkaan. Itselläni ei takkuja ole, mutta                                           nekin se selvittää aivan varmasti!

 Ihonhoitotuotteet: Neutrogenan Facial Wash ja Daily Scrub! Molemmat tuoksuu verigreipille, nam! Toi putsari poistaa                                   meikin tosi hyvin ja viimeistään tolla kuorinta-aineella lähtee viimesetkin meikin/lianrippeet.

 Rasvat: peruskosteusvoiteena käytän apteekista saatavaa AqualanPlus-merkkistä rasvaa! Sillä rasvaan myös jalat yms. Ja                 sitten Natusanin sinkkivoide poistaa mun mielestä ihon punaisuutta ja auttaa näppyihin! Kannattaa kokeilla 😉

Näiden tuotteiden esittelyä oli toivottu joskus kauan aikaa sitten ja tää postausidea tuli uudelleen esiin tuolta kuvapostaustoiveiden joukosta, joten päätin omistaa näille ihan oman postauksen kuvien ja pienten selostusten kera! Toivottavasti löydätte tästä jotain uusia tuttavuuksia! Näistä tuotteista on tullut mun vakiotuotteita joita en oo ainakaan vähään aikaan vaihtamassa. Oon ajan (ja parin itkupotkuraivarin jälkeen) kanssa oppinut, että mitkä tuotteet sopii mun iholle ja mitkä ei. Mun iho on vielä vaatinut ”extra”hoitoa, koska tää on joskus ollut aivan hirveässä kunnossa ja se ei oo ollut mikään helppo juttu mulle itselleni, koska se vaikutti tosi paljon mun itsevarmuuteen jne. Itseasiassa vielä ennen joulua mun naama oli tosi huonossa kunnossa Thaimaassa ja siellä sitten itkin kasvohoidossa kun kaikki epäpuhtaudet puristeltiin/revittiin pois. Onneksi erityisesti äiti ja mummu ovat auttanut näiden ongelmien kanssa. Tää on mun mielestä ihan hirveetä kirjottaa tästä ”julkisesti” vaikka oonkin puhunut tästä kavereiden kanssa joskus ja tottakai tosi moni on nähnyt mun ihon kunnon kun se oli pahimmillaan. Ahdistaa jopa ehkä pikkusen jakaa ”näin paljon” tietoa kuitenkin niin monelle tuntemattomalle…mutta kuitenkaan en oo ainut ihminen joka kärsii/kärsi jonkinnäkösistä iho-ongelmista. Nykyään mun iho on tosi hyvässä kunnossa siihen verrattuna mitä se joskus oli ja en vois olla tyytyväisempi! – J

8 thoughts on “My beautyproducts

 1. miten käytät noita neutrogenan tuotteita, käytätkl kuorintaa ennen vai jälkeen tuon toisen ja kuoritko aamuin illoin? 😊

  Tykkää

 2. ootko kokenu hyväks ton lumenen meikkivoiteen, peittääkö sopivasti ja jääkö iho kiiltämään sen jälkeen? (:

  Tykkää

 3. Itse käytän ekaksi tota puhdistusainetta ja sitten vasta puhdistuksen jälkeen kuorin! Ja kerran päivässä 😊 illalla tai aamulla.

  Tykkää

 4. Ainakin mun iholle ollut ihan loistava! Peittää sopivasti eikä jää kiiltelemään 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s