My 30th of August

1. Good morning! Heräsin about puol 9 aikaan, koska koulu alkoi vasta 11.  2. Naaman pesun jälkeen aloin meikkailemaan 
3. Aamupalan vuoro ja luin samalla englannin sanakokeeseen.  4. …ja samaan aikaan vauveli makoili sängyssä.
5. Bussipysäkillä bussia odotellessa.  6. Mulla oli koulussa vaan kaksi tuntia: uskontoa ja englantia! #TGIF
 7. Päivän asua: toppi ONLY ja farkut GinaTricot  8. Home sweet home 
9. Protskulettuja, hedelmiä ja kermavaahtoa, nam!  10. Omassa sängyssä kynnet lakattuna, rasvailemassa jalkoja ja kattomassa lempparisarjan viidennen tuottarin vikaa jaksoa! Enää 3 tuottista jäljellä…
Toivottavasti piditte! Tätä oli ihan kiva tehdä vaikka välillä meinas unohtua kuvaaminen… asiasta kukkaruukkuun voisin alkaa hiljalleen mennä nukkumaan, koska huomenna on edessä pitkä päivä. Ensiksi treenit ja sitten Erskun läksiäiset! En voi vaan uskoa, että se lähtee alle viikon päästä… – J

8 thoughts on “My 30th of August

  1. Mulla on muutakin elämää kuin blogin pitäminen…:) mun päivät on mennyt lähiaikoinan niin, että lähden kouluun about 8-11.00 aikaan ja kotiin tuun siinä 20.00 aikaan treeneistä tosi väsyneenä, joten pahoittelen, että en kerkee ottamaan esim. asukuvia blogissa ja jos mulla on ''vapaapäivä'' se menee läksyjen teossa joita kertyy aina jonkin verran viikon aikana kun en kerkeä kaikkina päivinä esim. lukemaan läksyjä, koska kello on jo niin paljon kun tuun kotiin. Voisit vaikka itse aloittaa blogin kirjoittamisen (ellet jo kirjoita) ja yritä selvitä opiskelusta, aikaa vievästä harrastuksesta ja siinä samalla yritä pitää yllä edes jonkin näköistä sosiaalista elämää yllä ja pitää yhteyttä sun ystäviin… 😊 Jos sulla on blogi niin linkkaappas tähän niin meen mieluusti katsomaan!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s