My room

Moneskohan kerta tää on kun esittelen mun huoneen..:D noh, mutta anyway käytiin äitin kanssa Ikeassa toissa päivänä ja sieltä lähti mukaan valkoinen lipasto, lipaston sisälle semmosia laatikoita, lakanat, huonekasvi (apua…kauankohan pysyy hengissä), kehykset, kynttilöitä ja pöytälamppu. Mun huoneessa on lähinnä valkoista, harmaata ja pinkkejä yksityiskohtia! Mun huone alkaa nyt näyttämään mieluiselta, mutta haluisin vielä uuden kattolampun ja tuolin! 
Ollaan tässä kevään-kesän aikana myös osteltu pikkutavaroita mun huoneeseen kuten toi vaaterekki, jewellery-boksi, LOVE-kirjaimet ja mitäköhän muuta vielä… tykkään ite aika simppeleistä jutuista tai en tykkää ollenkaan jos on liikaa kaikkia pöytäkoristeita jne. ”Less is more” 😉
Mitäs tykkäätte? Mun mielestä täällä on ihanan valoista nyt! – J 
PS. Lähen huomenna aamulla kolmeksi päiväksi Somerolle treenailemaan joukkueen kanssa kisaohjelmaa valmiiksi joten aika hiljasta tulee olemaan täällä blogin puolella!

20 thoughts on “My room

 1. Tosi kiva huone ja ihanii kuvii! Millä kameralla kuvaat nää? Ja miten oot saanu ton find post about jutun tollee et se näyttää ne tollee et käytetyimmät tagit isommalla? 😃

  Tykkää

 2. Kiitos! 😊 ja siinä gadgetissa on tämmönen: ''Näytä tekstien määrä tunnistetta kohti'' niin painat siitä raksia niin pitäis tulla!

  Tykkää

 3. Oi ihana huone! Meillä on näköjään tosi samanlainen sisustusmaku joten silmä oikeen lepää kun katsoo näitä kuvia 😊 voin muuten kokemuksesta kertoa että Someron jäähalli on maailman kylmin mesta! Monta tuntia putkeen jäällä on aika tuskaista sellasessa pakastimessa joten lämmintä paljon päälle 😃 http://jeanettehansen.blogspot.fi

  Tykkää

 4. Hej. Vet ej om du kan Svenska.. Min finska är dålig så därför skriver jag på svenska.Roligt att hitta en till Janina Aurora. Jag sökte på google för att hitta en av mina gamla bloggar, och då hittade jag din blogg. Trodde först att det var jag som hade en blogg på denna sida. Skoj. 😊 Ha det bra!/Janina Ramstedt

  Tykkää

 5. ihana! ja ihana blogi, löysin just tän. 😊 upeita kuvia ja oot ihan sairaan kaunis! :O<3: starsindark.blogspot.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s