Pari hassua naamakuvaa

Olin tossa Miksun kanssa takapihalla kuvailemassa ja päätin jakaa näitä teillekkin! Blogissa on ollut nyt aika hiljaista, koska koulu ja luistelu ovat vieneet aikalailla kaikki mun voimat. Nyt ajattelin rentoutua hetkeksi ja kattoa jakson tai kaksi Täydellisiä Naisia ja sitten lähdetäänkin äidin kanssa IKEA:an! Ihanaa…IKEA on niin ihana paikka 😀 mutta tosiaan lukio on startannut hyvin vaikka läksyjenteko vie tosi paljon aikaa ja varsinkin matematiikka vie mun viimesetkin hermon rippeet… – J
PS. Alan kohta toteuttelemaan kuvapostausta! 

2 thoughts on “Pari hassua naamakuvaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s