What to wear: Weekend Festival 2013

Moikkis! Halusin tehä teille tämmösen postauksen missä esittelen mitä asuja oon laittamassa viikonlopuksi Weekend Festivaliin. En oo kuitenkaan vielä päättänyt, koska säätilanne on aika muuttuvainen ja lauantaiksi on luvattu sadetta.. anyways oon laittamassa ainakin perjantaina allaolevan asun! Molemmat asut koostuvat shortseista ja consseista (jotka ovat revenneet sivuilta..)
Takki Springfield  Toppi GinaTricot  Shortsit GinaTricot  Kengät Converse  Arskat GinaTricot
Toisessa asussa on taas neonkeltainen toppi Thaikuista ja nahkarotsi H&M:ltä! Ainut huono puoli tässä asussa on toi nahkis joka on törkeen hiostava..
Taidan ite pitää enemmän tosta ylemmästä asusta, mutta mitä mieltä te ootte? Kumpi miellyttää silmää enemmän? – J

8 thoughts on “What to wear: Weekend Festival 2013

  1. Ööm jaa a…:D en tiiä mitä tarkotat treenaamisella, mutta siis harrastan muodostelmaluistelua 4 kertaa viikossa johon kuuluu n. 5h jäätä, 1,5h kuntosali (jossa 45min kuntosalilla ja 45min loikka/porrastreeniä), 1h baletti, 45min ohjelmaoheinen, 30min lenkki + tietysti alku- ja loppuverkat ja silloin tällöin käyn itsenäisesti lenkillä ja venyttelen ja pari hassua lihasliikettä saatan tehdä! 😊 tällä pysyy yleiskunto tosi hyvänä tai huomasin tänään lenkillä, että hapotti vasta 3 km alkaessa kun ennen hapotti 200m jälkeen..:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s