Lukion 1.vuosikurssin opiskelija…

Heippa! Eli siis mulla alkaa huomenna koulu (apua..) klo 10. Meen siis lukion ekalle ja käytiin ostamassa eilen mulle kirjoja ja muita koulujuttuja kuten vihkoja, kyniä, penaali, kalenteri jne. Kesäloma on taas vaihteeks menny hirveen nopeesti, mutta ootan kyllä innolla huomista! Tässä vielä muita ostoksia:
 Neule 19,90 GinaTricot   TangleTeezer 14,90 BG Hair
 Treenilaukku 44,90 Stadium
Ja viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä uudet luistimet! (SkateShop n.200e) Mun oli tarkotus ostaa vaan sellaset nilkkaan laitettavat jutut, koska luistimet hiersi inhottavasti, mutta myyjä pyysi mua laittamaan luistimet jalkaan ja totesi, että se kenkäosa on murtunut ja piti sitten ostaa uudet kengät tai no luistimet! Ostettiin samalla teräsuojat ja noi pinkit tuoksuu ihan hammastahnalle..:D Ei ainakaan haise treenikassi pahalle! Alan toteuttelemaan pikkuhiljaa tota kuvapostausta ja teen yhden toisenki postauksen ensi viikonloppua varten, mutta muuta en siitä kerrokkaan! 😉 nyt jatkan siivoomista ja laitan koululaukun valmiiksi… – J

13 thoughts on “Lukion 1.vuosikurssin opiskelija…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s