Kävelevä H&M:n mainos

Moikkis! Oltiin tänään Saaran kanssa Jumbossa kiertelemässä ja mukaan tarttu pari hyödyllistä hankintaa, jotka esittelen sitten myöhemmin! Otsikko tulee siitä, kun aloin H&M:ssä nauramaan, että oon ”kävelevä H&M:n mainos”, koska kaikki mun vaatteet (alusvaatteet mukaan lukien..:D) on H&M:stä. Tultiin ruokakaupan kautta Saaralle ja lähdettiin ottamaan kuvia läheiselle Aurorankodille ja nyt tultiin takasin ja tehtiin superhyvää mangorahkaa jota voisin nyt mennä tonne sohvalle syömään, adios! 
Toppi H&M  Hame H&M  Vyö H&M  Kengät H&M  Laukku Bershka  Aurinkolasit GinaTricot
PS. Muistakaa mennä kommentoimaan kuvapostausideoita aikaisempaan postaukseen! – J

16 thoughts on “Kävelevä H&M:n mainos

  1. postailet tosi harvoin tääki postaus on 5 päivää vanha … Ärsyttävää olla lukija kun ei tuu mitää tekstii….

    Tykkää

  2. Oon tosi pahoillani jos susta tuntuu ''ärsyttävältä'' seurata mun blogiani jos en postaa viiteen päivään.. 😊 Kesäloman viimeisiä päiviä (itseasiassa viimeistä päivää) viedään niin oon halunnut tehdä kaikkea muuta kun olla tietokoneella postaamassa, toivottavasti ymmärrät.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s